lørdag den 25. august 2012

Æblekasse-nyt


Min far og jeg har i fællesskab lavet en prototype på en slags rullende æblekasse-lounge-bord, så nu har æblekasse-pufferne fået en søster.

Da det som sagt er en prototype og både far og datter er hardcore genbrugere, så er låget eller bordpladen lavet af den sidste orange køkkenlåge fra mine forældres for længst nedpillede 70´er køkken.
Det viste sig at være sværere end som så at få den limefarvede maling til at dække den ORANGE låge, så bordpladen endte med få et lettere spættet look.
Låget kan løftes af ligesom på pufferne, så der er stadig masser af opbevaringsplads til alskens  dims og dut, og det lige ved hånden endda

Modellen skal finjusteres lidt, men der er potentiale i dette lavtgående æblekasse-retrobord, og jeg er sikker på, at et petroleumsfarvet eller et gråt låg ville gå så fint sammen med det patinerede æblekasse-træ.

... broderiet er inspireret af dette billede.

7 kommentarer:

Frk. Rodehoved sagde ...

Fed ide! :) Har netop købt en stor Carlsberg kasse, som muligvis kunne bruges til et lignende projekt... Har du hjul på pufferne? Og i så fald hvor køber du dem?

Hilsen Laura

Anonym sagde ...

Det er altså en fantastisk idé! tak fordi du deler den med os på nettet. Forresten, STOR ros til din blog og hjemmeside. En fryd for øje og hænder. Mange tak, med venlig hilsen Erika

Hanne ... sagde ...

Jep, der er hjul på og IKEA har nogen der ligner, Frk Rodehoved - og et ølkasse-bord vil da være skønt.

Tusind tak, Erika :-)

SOLSAUM sagde ...

Super ide og fantastiske fargar!

Det er det mykje av her hos deg!

Takk for inspirasjonen!

Solklem

Hanne ... sagde ...

Velbekomme, Solsaum, og tak :-)

unikarina sagde ...

Den er rasende fed... Arbejd endelig videre med idéen...

Hanne ... sagde ...

Vi er i gang, unikarina - og tak :-)