lørdag den 21. juni 2008

Der var en gang..

- en hel bunke aflagte herreskjor-ter, de fleste var blå og bortset fra lidt pletter og slidte manchet-ter og kraver, så fejlede de ingenting. Joeh, et par stykker var blevet "for små", men de var faktisk i endnu bedre stand end de andre!

Skjorterne blev vasket og mens den listige syerske lyttede til en lydbog eller to, klippede hun først dem alle fra hinanden og derefter i 12 cm brede stykker. Knaplisterne blev selvfølgelig gemt, for de kan bruges til at lukke puder med og knapperne fra manchetterne og kraverne ligger nu og hygger sig sammen med alle de andre gamle knapper, mens de venter på bedre tider.

Så blev strimlerne syet sammen på ny og kantet med gamle, bløde dynebetræk, for til sidst at blive syet sammen med et dejligt lag uld-pladevat og endnu et gammelt dynebetræk.

Nu er der så et babytæppe, som holder målene på en babydyne, er lunt og lækkert at ligge på og perfekt til at blive puttet i, mens man falder i søvn eller bli´r ammet.

Der er flere på vej, for de går som varmt brød.

4 kommentarer:

Mette sagde ...

Ha-ha, gæt hvem der har en bunke skjorter liggende til samme formål. Måske vi burde slå "kludene" sammen. God weekend - Mette

HanneC sagde ...

Det lyder som en god ide. Faktisk er bruger nogle skjortemærker stof af så lækker en kvalitet at det ikke kan købes i metermål.
Du har vel ikke nogle røde skjorter ligende, så er jeg klar på en swap ;-)

Mette sagde ...

Nej, ikke umiddelbart, Hanne. Ikke rødternede eller stribede. Min mand er modig, så det er helt røde skjorter eller blomster. Han har et par flotte køkkenternede i forskellige størrelse tern, men han vil nok opdage, hvis jeg klipper i dem.

HanneC sagde ...

Ja Mette, klipning skal være aftalt ellers får man bare ørerne i maskinen !