fredag den 27. juni 2008

En taske til Astrid


Mine damer - og herrer, må jeg præsentere Astrids taske.

Det er et puslespil, når jeg laver tasker, især pc-tasken her, for den har så mange dele og i den sidste ende skal tasken gerne være harmonisk. Så stoffet skal på samme tid passe sammen og skabe kontrast.


Broderiet bestemmer farveholdningen, men et broderi som dette kan jo sige mange forskellige ting, sådan rent farvemæssigt.


Denne gang hev jeg forskellig blå farver ud og noget grønt og noget rødbrunt. Sidstnævnte røg tilbage i bunken, for den trak nærmest livet ud af broderiet. I gang med de blå stykker stof. Nogle var for BLÅ, nogle var for ternede, nogle var for kedelige, nogle for ensfarvede, men pludselig så var den der.


Den blå 60´er dug med den juleagtige helt rigtige skumrings-blå farve og cirklerne i guld og endnu mørkere blå. Bingo. Jeg bliver næsten høj, når jeg finder det første stykke stof som passer, for så er vejen lagt, og jeg skal bare gå videre i samme spor.


Frem med endnu et stykke Tricia-stof i grønt med lidt røde prikker, lidt køkkenternet kantebånd og til sidst et blå -blomstret stykke Toubro-stof fra 80´erne til foret.


Så var der kun tilbage at sy og Astrids taske var færdig.


Hun fik den i dag og var glad og det er jeg også.


Så hvis I møder tasken et sted i sommerlandet, kan I roligt sige Hej Astrid, for der er ikke andre tasker, som bare ligner ;-)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

hvor ville jeg gerne være Astrid...den er så flot, skal nok hilse når jeg møder hende :-)

Astrid sagde ...

Jeg er Astrid, og jeg er ikke faldet over min nye taske endnu... ;) Ja, ja - det må være en glad Astrid, du har begavet der! :)

Mette sagde ...

Den er så skøn, Hanne. Jeg er ganske vild med den. Jeg ville også ønske, at jeg var Astrid.....

HanneC sagde ...

Tak for alle de pæne ord om Astrids taske.