mandag den 30. juni 2008

3 ens - og dog

Jeg er et serie-menneske og det gælder både når jeg ser krimier og når jeg syr.

Det gik først op for mig, at det var det jeg gjorde, altså lavede ting i serier, da jeg skulle fortælle en god bekendt om min mors iagttagelser omkring hendes 3 store børnebørn og småkagefremstilling. I den sammenhæng var Albert, nemlig den der lavede serier, sådan lidt a la Fords samlebånd og tænk, så sagde Elsebeth "Du laver da osse serier, hele tiden"

Hun har ret, har hun, for jeg laver kun sjældent et stk. af noget medmindre jeg har en bestilling mellem hænderne. Næh, jeg tuner ind på en model, kaster rundt med stof og broderier og så klipper jeg en stak, som taskerne her. Samme model, samme ide, men alligevel hver sit udtryk.

Når så stakken er stor og dejlig, så syr jeg. Syr, syr, syr og i løbet af ingen tid - sådan føles det - har jeg ikke bare en, men 3 tasker færdige.

Sommertasker par exellence vil jeg kalde disse søstre. Alle har de et lille stykke Tricia-stof og alle er de lyse, nærmest sorbet-farvede og så er de broderi-løse!

7 kommentarer:

lis sagde ...

Det ser bare rigtigt godt nu, - endnu en ny god indfaldsvinkel i dine forskellige produkter, rigtig godt med et Tricia-input i dine serie-tasker

HanneC sagde ...

Tak, Lis.

Mette sagde ...

Broderi løse eller ej - de er skønne! Jeg kender godt det med serier. Det er faktisk terapi af sy mere end én af den samme!

HanneC sagde ...

Jeg er helt enig Mette, måske er det derfor vil laver serier !

Astrid sagde ...

Hvor er de dejlige - skal du så selv bruge dem alle tre? ;)

HanneC sagde ...

Taskerne er klar til salg og kommer med på sommersalget i næste uge - py-ha det er lige om lidt !

HanneC sagde ...

Hvis du er lun på en af taskerne Astrid, så bare send mig en mail evt. via TTs hjemmeside.