torsdag den 12. juni 2008

Tricia-terapi-puder


En kær kollega bestilte 5 puder til sine nye havemøbler. De skulle være ens "with a twist" og den dominerende farve skulle være blå.
Jeg tog en pose blå stoffer med ind på skolen til et møde, så kunne vi lige i al uforstyrrethed kikke på dem i pausen..... troede vi !
Da posen blev åbnet, var det som at tage låget af en marmeladekrukke i august: Pludselig sværmede det med kvindelig kolleger, som alle ville svælge med og komme med gode råd.
Til sidst besluttede den glade have-møble-indehaver sig for et stykke Tricia Guildstof, og en smuk stoftrykdug af den slags jeg kalder for en terapi-dug, fordi de fleste af dem stammer fra plejehjemmenes ergoterapi-værksteder tilbage i 70´erne. Kombinationen skulle være et lille stykke Tricia og et stort stykke terapi-dug.
Som sagt, så gjort og her ligger de så, kækt henkastet i min dæksstol, lige inden de blev afleveret og godkendt. Modtageren var fornøjet og jeg var lige så. Kan man få det bedre ?
5 kommentarer:

Mette sagde ...

Nej, det tror jeg ikke, at man kan, Hanne. Fine Tricia-terapi-puder. Faktisk kunne jeg godt ønske mig en smuke terapi pude. Det lyder hyggeligt og energi givende at have en terapi pude. Min skulle nok være rød, lidt broderi, tja, drømme kan ingen tage fra os. Måske også en drømmepude....

Jette H sagde ...

Dejlige farver på skønne puder :)

Astrid sagde ...

Man kan jo godt forstå, at det trækker flere til! Det er nogle dejlige puder! :)

et cetera sagde ...

De er virkelig skønne, Hanne! Dén kollega må da være overordentlig tilfreds :-)

HanneC sagde ...

Tak, skal I alle have, for de pæne ord.
Kollegaen er vældig tilfreds og bestilte faktisk også lige et par duge til havebordene også.
Mette, terapiduge i rød, haves, så bare sig til... broderi haves oudsigt nok også :-)