søndag den 13. juli 2008

For pokker da


Se, sådan så mit klippebord ud, da jeg forlod huset i tirsdags for at køre til Helgenæs.

Jeg kan love for, at der var tryk på til det sidste. De 20 sidstilkomne poser fik trukket snor i, lige inden jeg ramte puden tirsdag aften og efter vi havde slæbt borde, møbler og porcelænskasserne ud i teltet.

Jeg sov ikke særlig godt den nat og det skulle vise sig at være rigtig dumt, for vi fik travlt.

Op kl 6 og i gang i haven med det store opstillingsshow, kl 8:30 kom hjælpepige 2 med 4 rundstykker - det ene lå der endnu da vi lukkede biksen kl 18 !

Vi var sædvanen tro ikke færdige med at stille op, da klokken blev 10 og det var vi sådan set heller ikke, da den blev 18. Vi fik ingen frokost og hjælpepige 2 nåede 1 sølle smøg i løbet af dagen, for der var så mange dejlige mennesker, som stak hovedet og hele kroppen, ja i nogle tilfælde endda hele familien, ind i haven. Vi løb og vi satte rekord i alt, hvad der kunne sættes rekord i. DEJLIGT, DEJLIGT, DEJLIGT.

Der var helt stille omkring os og klokken var 21, før alt var pakket ned igen og kassen gjort op. Det skulle vi nok ikke have gjort, for det viste sig, at vi havde talt en del forkert. Vi bestemte senere, at vi havde været for trætte og at man ikke skal gøre kassen op, når man er træt ;-)

Vejret var skønt og det ser ud til at gentage sig på onsdag, så nu håber jeg og hjælpepige 1 på, at vi får lige så travlt og at der kommer mange dejlige mennesker i haven. Frokosten er sikret denne gang, for min mor kommer og er forplejningstropper, så den side af sagen er i orden.

Klippebordet er ryddet og nu skal der gang i opfyldningsproduktionen, for nyt skal der til.

2 kommentarer:

Ulla V. sagde ...

Hold da op du har haft travlt....men hvor er det bare dejligt for dig, at der er gang i salget :0)

HanneC sagde ...

Ja og selv om vejret var betydeligt dårligere i dag, så gik det alligevel rigtig godt, Ulla.