fredag den 4. juli 2008

Nøgleringe-hoveder


Når det drejer sig om tekstiler af enhver art, så er jeg nærig. Jeg gemmer små og uanseelige stumper, bare fordi de er pæne, har dejlige farver eller fordi.....
Dimse-nøgleringene her er lavet af de mindste, små, bitte rester af lambswool-bluser, som har været en tur i vaskemaskinen og er blevet vasket alt for varmt. Resultatet kender alle som er i regelmæssig kontakt med en vaskemaskine, for bluserne filter og bli´r meget små.
Når så jeg har brugt de store pæne stykker til huer, vanter, bærestykker på vinterkjoler eller noget helt syvende, så er der småresterne tilbage. Nogle af dem bliver klippet til "øjne", som kommer til at smykke diverse smådyr, andre bliver som her til nøgleringe.
Jeg hygger mig helt gevaldigt med at klippe i form og finde på øjne, munde og anden udsmykning. Tit er småtingsafdelingen fjernsynsarbejde, så jeg slår to fluer med et smæk, næh nærmest tre for jeg kobler også totalt af, når jeg sidder med blød uld, dejligt garn og en god krimi.

2 kommentarer:

Lea Poulsen sagde ...

Det er lige mig, men sådan nogle små ting lavet af rester. Jeg syndes de er så fine og meget sjove, og der findes ikke andre i hele verden..

HanneC sagde ...

Nemlig, Lea der er ikke andre magen til og de er sjove at lave. kan man forlange mere ?