tirsdag den 14. april 2009

I bunkeland


Orden og oprydning er ikke min stærke side.

Jeg er et bunkemenneske, som lægger mine ting i bunker, som jeg så flytter rundt på alt efter behag og nødvendighed.

Denne bunke er dels et resultat af påskens syning, dels af de sidste ugers besøg på loppemarkeder og i genbrugsbutikker.

Selv om bunken ikke er ordentlig, så pynter den og der dukker tit kombinationer eller sammenfald op, netop fordi jeg ikke ordner mit stof.

Se fx det røde og turkise stof, som begge har næsten identiske små blomster på. Det røde er en tidlig Sødahl, den turkise noget tysk stof, som lå og ventede et sted. De kunne da godt bruges sammen, måske endda kombineret med de lilla æbler....

17 kommentarer:

Karin sagde ...

Jeg har kigget med herinde i et stykke tid og må bare sige, at hvad end for metoder du har, så formår du at lave helt fantastisk lækre kombinationer af nyt og gammelt. Dine kreationer ser simpelthen så flotte og harmoniske ud, og jeg kan ikke få nok af at kigge på dem. Tak fordi du deler dem - ikke blot til salg men også her på bloggen.

HanneC sagde ...

Velbekomme Karin, mange tak for roserne. Det er så dejligt at få reaktioner fra jer der læser med her.

Karin sagde ...

Jamen uden reaktioner og kommentarer, så kunne du jo bare føre privat logbog. Det er med til at gøre en blog levende, synes jeg. Og en rimelig kvittering for den store indsats og gavmildhed bloggeren ligger for dagen. Så velbekom ;-)

Kirsten sagde ...

Hold da lige op, der er mange lækre stykker stof...

Margith sagde ...

Jeg er også bunke menneske, drømmer lidt om at tage alt stof frem og se hvad der popper op af ideer. Kræver bare lige nogle sammenhængende dage bagefter til at udføre dem. Stoffet med de lilla æbler er rigtig godt.

HanneC sagde ...

Du har helt ret, Karin. En blog uden kommentarer ville være megt trist.

Nemlig, Kirsten.

Hvis bare døgnet havde 25-26 timer og man ikke behøvede at sove i mere end 5 af dem, Margith...

KirstenK sagde ...

Det der med flere timer i døgnet ville jeg også godt være med til...Og bunker kender jeg også til i stor stil, endda. Hmm, ja en god ide at lade sig inspirere af bunkerne...

HanneC sagde ...

- men får vi det, Kirsten ;-)

Kraxpelax sagde ...

Noncommercial advertisement! Just for once: plain honest no nonsense spam making no pretense being something else, with a real message and an sound errand. See Window Mirror and find out.

666; The Final Solution; and the Claim

http://winmir.blogspot.com/I am not anyone. I am unique.

- Peter Ingestad, Sweden

Kraxpelax sagde ...

Noncommercial advertisement! Just for once: plain honest no nonsense spam making no pretense being something else, with a real message and an sound errand. See Window Mirror and find out.

666; The Final Solution; and the Claim

http://winmir.blogspot.com/I am not anyone. I am unique.

- Peter Ingestad, Sweden

Mette sagde ...

Åh, gode sager, Hanne. Mine øjne spottede straks de lilla æbler. God onsdag aften!

Mamma Brown sagde ...

Åååå så fine stoffer du har. Nesten som hjemme hos meg, stoffene ligger i bunker, eller hauger som vi sier i Norge. Men nå skal jeg på Ikea å kjøpe noen flere skap, før jeg blir gal av alt rot. Hyggelig blogg du har. Har fulgt deg en stund, og jeg har lagt link til deg. Føler vi har noe til felles.

lis sagde ...

Jeg synes ordet 'sammenfald' er interesasnt i forbindelse med dine bunker, der kan jo være tale om flere forskellige former for sammenfald,f.eks. et helt konkret sammenfald som også kan give anledning til se nye muligheder med stof og broderi. Og det rigtigt gode ved regulære sammenfald er: så finder man nogle gange noget man havde glemt!

HanneC sagde ...

Æblerne er en af min skatte, mette.

Ikea er et godt sted for textil-mennesker Mamma Brown. Jeg tror, du har ret, vi har noget til fælles og mange tak for linket :-)

Korrekt, Lis. Bunker er både set styrte og falde sammen her hos mig.Når det så er sket, dukker der ganske rigtig "nyt" stof op, som før måtte hensygne bagerst eller underst i en bunke.

Lenn Nielsen sagde ...

Ja, Hanne, i dit tilfælde ville det næsten være synd og skam at rydde op. Kreativiteten kan ligesom ikke "leve" uden bunker.

Henriette sagde ...

Upsss. jeg tager min ord tilbage fra forrige indlæg.. Kan godt se ideen i at der netop IKKE altid er orden i bunkerne. Det giver nye ideer.
Og fristende ser det altså ud.

Venlig hilsen
Henriette

HanneC sagde ...

Åh tak Lenn, det varmede :-)

Altså, når det uplanlagte tager over, kommer der af og til udfordringer ud af det, Henriette.