søndag den 19. april 2009

Ny forårsfrakkeI mandags kom det snigende. Jeg kunne mærke der ikke var andet at gøre end at gå i gang, for det lod sig simelthen ikke udskyde: Jeg TRÆNGTE til en ny forårsfrakke og det skulle være NU.

Faktisk var det allerede på tale sidste forår og stoffet blev også indkøbt, meen så blev det eksamenstid, og så blev det havetid og så var det sommer.

Stoffet var altså givet - Ikeas det bedste, til en dejlig pris - og natten mellem mandag og tirsdag dukkede ideen om de grønne kantebånd så op.

Tirsdag oprandt, manden blev sendt på arbejde, hunden fandt en solstråle-plads og jeg gik til klippebordet. Det hele gik slag i slag, og i løbet af et par timer havde jeg fået mig en ny forårsfrakke.

Alle sømme er kantet med grønne kantebånd, kraven er foret med det grønne æblestof, der er store rummelig lommer, den er uden for og der er 6 forskellige sorte knapper til de 6 grønne knaphuller.

Visse læsere af denne blog vil muligvis omgående komme i tanker om min KÆMPE-store 80´sommerfrakke m. pink zig-zag-striber. Den blev syet, efter det mønster Søs Drasbæk lavede til Alt for Damerne, efter hun havde fået den allerførste Guldknap. Hold op, hvor jeg brugte den frakke meget med opsmøgede ærmer a la Don Johnson og Wham-hår....

Nå, den nye frakke er selvkomponeret og jeg er svært tilfreds, selv om sønnens kommentar da han så den var : HVAD er det ?... det er min nye forårsfrakke... Den grønne var pænere og jeg vil IKKE ses sammen med dig, når du har den på.... Ak ja, man kan jo ikke gøre poderne tilpas altid.

Så, hvis du ser denne frakke et sted - sandsynligvis i Århus og omegn - så er det mig der er indeni.

11 kommentarer:

Anne sagde ...

Den er godt nok s.... flot...
:-)

Ulla V. sagde ...

Der er da ikke noget bedre end en jakke, som ingen andre i verden har magen til...

Den er blevet super skøn og de grønne kantbånd var sulme en genial tanke, der natten mellem mandag og tirsdag.

Jeg kan godt forstå at du er tilfreds. :0))

Hanne sagde ...

Og så har jeg da bare lige matchende taske, med grønt foer liggende i en bunke på klippebordet:))
Fan´me fin forårsfrakke frue!

Lenn Nielsen sagde ...

Hanne... Det er den FEDESTE, VIDESTE, FORRYGENDE OG SUPERFANTASTISKE sommerjakke, du har fået kreeret der...!!! Som kohltegnet 80'er barn kan det bare ikke blive bedre...! Begge thumbs up til den...! Bingo og lige i skabet.

HanneC sagde ...

Det er jeg helt enig i, anne.

Ja, i nat var det så ikke helt så konstruktive tanker, Ulla, men pyt med det.

Tak selv, frue og sikke et sammentræf, Hanne.

Du smitter Lenn, nu vil jeg nærmest stråle, når jeg indtager VUC :-)

Karin sagde ...

Jamen, så vil jeg da holde udkig :-)

Gitte sagde ...

Så flot. Super smart stof.

HanneC sagde ...

Sig til hvis du ser mig, Karin.

Tak, Gitte. Stoffet er jeg rigtig glad for og det fungere supergodt som substitut for det Marimekko-stof, jeg egtl. havde i tankerne.

Anonym sagde ...

-Pink firserjakke med fartstriber! Yes,den husker jeg med stort smil på læberne. Der er ikke et øje tørt her i stuen. Vi var et kønt par - du og jeg - når vi kom i vores frakker. Min egen megastore grønne frakke med megastore skulderpuder og blanke knapper var et godt baggrundstæppe for dine pink striber....
Hvis du samtidig var iført din jordbærskjorte og de rød/grønne laksko og et dejligt lambswoolhalstørklæde i en kæk farve,- så kørte det bare.

Din nye forårsfrakke e rigtig sjov og kæk! En rigtig "hanne-model", he he. PS. Lyt aldrig til en teenager under 18.

Birgitte.B sagde ...

Hov! Den anonyme er altså bare mig Birgitte! Der skete vist bare noget med nogen forkerte taster. Sorry. Jeg står skam ved mine ord!

HanneC sagde ...

Kære Birgitte, jeg var helt klar over afsenderen og jeg ser os tyydeligt for mig..... Jeg havde lige glemt de rød/grønne laksko, men nu er de fremme i erindringsbilledet igen - fnis.