torsdag den 23. april 2009

- vi nærmer osI aften skal stuegulvet ryddes - igen - for så skal tæppet her samles.

De store linier er lagt fast. Tæppet er blevet lyst og let, med blåt, gult, lime og grafisk sort/hvidt og selvfølgelig med en masse arvestykker syet ind i det hele.

Jeg er så spændt på at høre, hvad moderen, konfirmandinden og de glade givere af broderierne siger, når de ser tæppet.

Nogle af sagerne er slået til og gået til, mens der er rester af andre stykker og også nogen som der desværre slet ikke blev plads til.

Lige nu ligger det på stoleryggen og venter på, at jeg får bagsiden syet færdig og støvsuget stuegulvet. Uha, hvor jeg savner det der klippebord på 200x250 - dream on frue !

9 kommentarer:

Karin sagde ...

Det ser flot ud. Håber at konfirmanden og giverne bliver tilfredse.

Men det var da lidt ærgerligt at der ikke var plads til alle arvestykkerne...

HanneC sagde ...

Helt rigtigt Karin, men moderen var godt klar over, at der nærmest var broderier til flere tæpper.

Karin sagde ...

Så gør det jo heldigvis ikke noget :-) Kunne forestille mig at det er sådan en gave man sidder og vender og drejer for at undersøge. Spændende!

Henriette sagde ...

uhh hvor jeg glæder mig til at se resultatet. Nu kommer der vel billeder her på siden??

Birgitte sagde ...

Sikke en FED solskins fredag!

Tusind tak for et meget smukt og originalt ”internationalt slægts-tæppe”, som er et helt lille stykke kulturhistorie. Vi er vilde med det.

Hanne, du har formået at få en lethed over vores ”historie”, samtidig med at du har indsat et strejf af den ”store verden”, ved både at indsætte skandinaviske, japanske og amerikanske stoffer – twistet som vi kan lidt det – mellem det moderne og traditionelle - godt gået.

Vi er meget spændte på at give Emma det, det skal være en del af vores tale til hende – for det har været en rejse tilbage til vores rødder, at grave de gamle broderier frem og den rejse vil vi gerne fortælle.

Og det er korrekt, at alle de tilsendte broderier ikke er med, det er helt ok (der var mange og stilen var bred), der var dog en vigtig ”Broderist”, der ikke kom med (og det er ikke mit bidrag, der her tænkes på) – men den redder du jo hjem med en lille tillægssag af en pude. Så Emmas mormor, farmor, farmors søster og 2x oldemødre er repræsenteret på tæppet og puden – det er da sjovt!

Jeg glæder mig til at se hende svøbt i det, sammen med en bog og en kop the – jeg skal nok sende et billede  Og jeg må tilstå at jeg har været inde og skødløst smidt tæppet på hendes sofa– for lige at se hvordan det tog sig ud – og det ser så fedt ud. Super!

Vi takker – og se så at få købt det store klippebord – for jeg kan da kun varmt anbefale andre at bruge dig …

God weekend
Ønsker konfirmandens far & mor

KirstenK sagde ...

Nøj, for et flot tæppe...

HanneC sagde ...

Jeg tog billeder af det i går inden det blev afleveret og konfirmandens mor har også lovet at tage nogle billeder. Så jeg kan roligt love dig at der kommer billeder af tæppet, Henriette.

Tak for al rosen, Birgitte og hvor er jeg glad for at tæppet lykkedes, rigtig glad. Jeg har jo spioner til stede når talen holdes, så jeg glæder mig til at høre hvordan den og dagen går.
- og puden er allerede på klippebordet, det der er for lille, altså ;-)

Det er jeg enig i Kirsten og jeg er så glad for, at det blev som forældrene ønskede sig.

lis sagde ...

Vi er vist mange der glæder os til en udvidet billedeserie af konfirmationstæppet, - vi kan næsten ikke vente.....

HanneC sagde ...

Konfirmationen er næste søndag, ind til da må I vente i spænding :-)