fredag den 22. maj 2009

Britisk humor..Som tidligere skrevet, så har vi en vis hang til det britiske her hos os.

Sønnen i huset kan nærmest citere hele Monty Python-film, faderen ved alt om britisk bil-, tog- og flyproduktion og jeg elsker briternes sans for det absurde parret med det yndige.

Min søster bruger en stor del af sit arbejdsliv i England og har fingeren på pulsen for, hvad der rør sig indretningsmæssigt set på de britiske øer og lige nu er det tea-towels. Nye med et umiskendeligt 50´er/60´er-twist eller de rigtige retro, som har ligget i auntie Maggies skab i tonsvis af år.

Så i går, da vejret var hæderligt på disse kanter, hev vi TTs samling tea-towels ud af bunken og tog dette yderst pittoreske og meget britiske billede.

Det forreste viskestykke, som vi vel må oversætte et tea-towel til her til lands, bærer det fantastiske ordspil: Be a deer and wash up. Så bli´r det ikke mere britisk.

Vi har planer om, at nogle af disse tea-towel-beauties kommer til at pryde sommerens puder og tasker. Jeg kan næsten ikke vente med at få lagt de matchende stoffer op!

2 kommentarer:

lis sagde ...

Fantastisk, - lige 'my kind of style' og det er bare (igen) godt spottet at der er potentiale i både ritisk humor og kvaliteten i disse towels. De er temmeligt hippe i UK, også til deres oprindelige formål, men klippet op til noget så british som en tehætte til a 'nice cup of tea' det ville jeg synes var helt genialt. Glæder mig til at se resultaterne.

HanneC sagde ...

Tehætte-ideen er supergod Lis, den vil jeg huske og reslutaterne af tea-towels meets Tulipaner og tomater, skal nok blive vist her på kanalen:-)