søndag den 31. maj 2009

Pinselørdag
- blev tilbragt i Odense, på Kunsthånværkermarkedet omkring Brandts Klædefabrik.

Vi var tidligt ude af fjerene og lidt i 7 kørte vi ud af indkørselen i 2 tætpakkede biler. Markedet åbnede kl. 10 og vi ved efterhånden, at det tager os 1½ til 2 timer at stille op, så lidt over 8 var vi i gang med opstillingen.

Vores placering på markedet var fin. Lige ved siden af 2 keramikerne med fine ting og tæt på cafeerne. Senere vidste det sig, at vi også stod et udsat sted, hvad angår vind..... så vi tilbragte en del tid med simpelthen at holde vores pavillion til jorden!

Vejret viste sig fra sin dejligste side med masser af solskin, og det kan vi markedsfolk jo godt lide. Regn er træls når man skal tilbringe mange timer udendørs, så vi klager ikke.

Vi mødte mange dejlig mennesker og pludselig stod der en, som kunne genkende en pude fra bloggen. Vi fik en hyggelig snak og det viste sig, at hun var flittig læser af bloggen. Jeg glemte fuldstændig at spørge til dit navn, men tak for besøget, det var så hyggeligt. Jeg håber du bli´r glad for puden :-)

Når Tulipaner og tomater rykker ud med sit road-show, er jeg heldigvis sjældent alene. Marktingsassistenten - min søster - er næsten altid med og så har jeg 2 hjælpepiger - mine gode veninder, som har holdt ved i forfærdelig mange år. Hjælpepigerne deler som regel tjansen og i går var hjælpepige 1 - Bix, som også pryder billedet her - med. Nåh ja, jeg kan da også lige skimtes, halv skjult i min forårsfrakke.

Vi havde en dejlig dag og slog rekorden i hurtig sammenpakning, da vi var færdige. Så ca. en halv timer efter lukketid kørte kortegen mod Jylland igen, i biler som lå knapt så tung på vejen som tidligere på dagen og med godt brugte førere med flade konvolutter bag rattene.

7 kommentarer:

Karin sagde ...

Det ser rigtigt lækkert ud. Jeg var helt sikkert stoppet op for at kigge og nok også købe. Men jeg må vente til I kommer i "en biograf nær mig".

Lækre bluser og bukser. Dem skulle jeg helt sikkert have været henne og pille ved.

Mette sagde ...

Det lyder skønt og ser lige så skønt ud. Håber at konvolutterne har rettet sig lidt ud til i dag.

Kirsten sagde ...

Dejligt for jer, at sælge noget når i kører efter markeder... ;-))

Jeannette Mariae sagde ...

Jeg nyder jo dine præstationer her hver dag. Når I kommer til Sjælland må jeg altså lægge vejen forbi ;-)

Margith sagde ...

Hej Hanne!
Dejligt at solen kunne skinne denne gang Tulipaner og Tomater var på farten.

HanneC sagde ...

Vi håber, at der igen bli´r marked på Klostertorv i Århus til august, måske er det tættere på Karin ?

Konvolutterne er kommet sig, en god lang nats søvn gør underværker :-)

Kirsten, det er altid et sats, når vi tager på marked og vi vælger med omhu, hvor vi vil bruge vores kræfter. Her var de godt brugt.

Du kan tro vi kommer forbi, hvis vi krydser bro 2, Jeannette Mariae.

Jeg synes også vi havde lidt til gode, Margith ;-)

Karin sagde ...

Århus kunne faktisk ikke være bedre, så dét vil jeg bestemt holde øje med. Tak :-)