torsdag den 14. maj 2009

Gris og jordbærPå lørdag går det løs hos Emilies Hjørne, så jeg tilbringer en del tid i syrummet med at få lagrene fyldt op.

I dag er tæppet med grisen her blevet færdigt, og jeg er vild med det. Grisen har jeg fundet på qxl, hvor han var billigt til salg sammen med sine 3 søskende. Hver gris har sin farveholdning, og ham her var som skabt til et drengetæppe.

Grisene har de skønneste striberm, og jeg tror vi har at gøre med en 50´er ting. Min mor havde den karryfarvede gris hængende på sit arbejdsværelse i maaange år.Pigerne skal ikke gå skuffede bort, så en gammel lysedug blev sat sammen med lidt jordbær-Ikea-stof anno 1985, en dejlig frisk turkis prik på grøn baggrund, lidt tern og lidt blomster og viola: Et pigetæppe parat til at komme på græs.

Der skal nok blive fuld bil, inden jeg i morgen kører første læs til Skjød og hvis vejret så arter sig.... så bli´r det godt. Ses vi ?

9 kommentarer:

Hanne sagde ...

Uhm jeg tror lige jeg vil trille en tur på landet iløbet af weekenden og kigge på herlighederne, både gris og jordbær, og alle de andre herligheder!

HanneC sagde ...

Det vil jeg glæde mig til Hanne - og husk det gode vejr ikk´?

lis sagde ...

Hold da op en festlig gris, den ville have passet fantastisk for fem år siden til vores yngste spradebasse, men det tæppe skal nok blive solgt til en glad lille dreng og hans familie

Ulla V. sagde ...

Ja, hvis ikke det var min fødselsdag så ville jeg hjertens gerne se alle dine smukke ting i virkeligheden. Og det er da vist også det sommersalg der ligger tættest på mig. :0))

Dine ny syede tæpper er jeg sikker på får ben at gå på, ganske hurtigt. De er rigtig flotte.
Jeg holder meget af at læse hvordan du "bygger" dine ting op og hvad nogle af tekstilerne har været i deres tidligere liv.

Jeg krydser fingre for det skønneste solskin til jer på lørdag. :0))

Kirsten sagde ...

Hvor er de smukke, dine tæpper - som alt andet, der kommer fra din hånd...

Ville så gerne besøge jer i weekenden, men der lidt langt... rigtig god marked...

HanneC sagde ...

Jeg kan se ham for mig, Lis - spradebassen - med grisetæppe og hele dynen :-)

Jamen så kan vi nærmest danne en slags et fødselsdagskor Ulla, for jeg fylder 49 på lørdag!
- og jeg tror osse grisebassen og jordbærret får nye adresser i løbet af week-enden !

Tak Kirsten og vi kan jo kun være et sted af gangen, så god week-end til dig hvor du nu tilbringer den :-)

Mette sagde ...

...ja, gid vi gjorde, Hanne. God fornøjelse og weekend knus herfra

Henriette sagde ...

Hi, jeg kan huske de grønne storblomster der ligner noget fra Marimekko. Dem der er over den grønne gris. Hvis ikke jeg tager meget fejl har jeg stadig et pudebetræk med mønstret liggende et sted. Hmmm Det må jeg da lige kunne genbruge.

Tæppet er skønt,og som jeg skrev til Emilie, er jeg vildt øv over at jeg bor så langt væk. Ville virkelig gerne have besøgt jeres stand.

MEN rigtig god fornøjelse og pøj pøj med salg og hygge.

HanneC sagde ...

Helt enig Mette, men en dag så ses vi lige pludselig igen :-)

Du kan tro vi hyggede os Henriette, selv om vi var ved at regne væk i går.