lørdag den 6. marts 2010

Dybbøl Mølle part two

En pude på 50x70 kræver sine broderier, så jeg har haft saksen i det ene af Københavnskortene og pelset en klokkestreng med møller på.

De kommende ejere af puden stammer fra Sønderborg og bor nu i Købehavn, så hvad var mere nærliggende, end at festliggøre deres pude med Dybbøl Mølle og en del af det store kort over Købehavn.


I forlængelse af min snak om stramajbroderier, som skulle gøre det ud for pæne folks, pæne billeder, kan jeg se, at Dybbøl Mølle selvfølgelig også har været et yndet motiv. Lige nu har jeg 2 broderier med dette motiv  liggende klar til brug og på hjemmesiden ligger denne taske og oser af det tabte land og et forsmædeligt nederlag;-)

2 kommentarer:

Anna Mette Bladt sagde ...

Nej, hvor sjovt! Jeg har lige for et par uger siden købt det samme Dybbøl-broderi, som du har på tasken. Jeg er selv fra Sønderjylland, og var ude at sælge "Mølle-dyb"-mærker, da jeg gik i skole, så jeg syntes bare, at det broderi måtte jeg have. Måske skulle jeg prøve at lave en taske eller pude af det, ligesom du gør. Men uden din fornemmelse for farver og mønstre, er jeg ikke sikker på, at det bliver vellykket :-)

HanneC sagde ...

Jeg synes du skal kaste dig ud i det Anna Mette. Hvis det går galt, har jeg et mere af slagsen liggende i bunken :-)