tirsdag den 31. marts 2009

Sig nærmer tiden --hvor en kæmpe stak herreskjorter er blevet omdannet til et kæmpe-tæppe.

Det har været længe undervejs, alt for længe, men sådan går det af og til og så er det jo fantastsik at have forstående kunder, som bare holder ud og venter igennem - TAK.

Kæmpe-tæppet skal samles og det skal helst være ordnet inden teenageren vender hjem fra Berlin på fredag og igen gør krav på sit værelse - UDEN stofbunker, mor !

Så kom i gang fru Christensen, det samler sig næppe af sig selv, vel !

6 kommentarer:

Jeannette sagde ...

Hvor er det dog et smukt tæppe.

Jeg skal selv igang med mit første større tæppe og har indkøbt stoffer fra Anna Maria Horner.

Ideen med brugte skjorter har jeg også anvendt tidligere til mindre projekter. Det er så dejligt at arbejde med og genbrugstanken og også rar, synes jeg.

Fortsat dejlig dag, Hanne

KirstenK sagde ...

Smukt tæppe...genbrugsideen i det er mindst lige så smuk...god ide, måske man skulle rydde lid op i herrens tøjskab tøhø!!!

HanneC sagde ...

Hvor herligt, Jeannette og rigtig godt arbejdslyst. Anna Maria Horner laver fantastiske stoffer i fantastiske farver.

Jeg kan kun anbefale en tur i herrens tøjskab, som du siger, Kirsten. Mændene i min familie VED, at ingen skjorte må smides ud før den har været igennem mine hænder :-)

lis sagde ...

Se nu bare der, jeg har allerede spottet aflagt materiale herfra parcellen, godt at det kommer til ære og værdighed på så fantastisk flot en måde.Skulle behovet for et lyserødt skjortetæppe dukke op kan jeg anbefale en god Oxfam i York der hænger ca. 100 aflagte meget lyserøde skjorter, - jeg ved ikke rigtigt hvad det er med de englændere og deres hang til nålestribet habit, lyserøde skjorter, mystiske Marks&Spencer slips og altid brune sko.

HanneC sagde ...

Hvis vi kan få de lyserøde skjorter til en rigtig god pris incl. fragt så slå til ;-)

disa sagde ...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.