lørdag den 20. februar 2010

På rette sted

Min mand arbejder på Århus Rådhus, som er kendt og beundret viden om. Det er også fredet, hvilket giver en del udfordringer i det daglige, så er det sagt på den pæne måde :-)

For tiden residerer husbonden i et relativt stort kontor, som han har møbleret med en sofa af den godkendte slags fra rådhusets møbellager

... og så slog jeg rask til, for hvis ikke en pude med Århus Rådhus på skulle stå på Århus Rådhus, hvor skulle den så stå ?


... og når vi nu var i gang, fik han en pude med et Danmarkskort på også.Så selv om min mand ikke er borgmester - og tak for det, Vorherre - så kan han altså bryste sig af, at han, som Klaus Bondam på Københavns Rådhus, har specialdesignede puder i sin sofa... så længe det varer. Der er varslet kontor-rokade i løbet af foråret, og så er det slut med sofa på kontoret i dennne omgang.

Klaus Bondams puder  kommer i øvrigt herfra

6 kommentarer:

Hanne sagde ...

Han må da have en klapsammen-sofa på det nye kontor, så fruens puder kan flytte med.
Den der Jyde-pude er bare SÅ flot.

et cetera sagde ...

Jeg er ked af, at måtte sige det så rent ud. Jeg har simpelthen prøvet og prøvet om der var en pænere måde - og at alt er smag og behag - osv osv ... men mit synspunkt bliver vist ikke ret mildnet af noget af det - så her kommer det - helt råt og direkte: dine puder er altså meget, MEGET pænere end Lenniegogo's. Du har en meget mere sikker sans for hvor der skal klippes og hvilke former og farver der harmonerer og med lige den rigtige knivspids kant ... Sorry,Lenniegogo og Klaus Bondam og andre evt. fans, men det er altså min ydmyge mening!

Lene sagde ...

Godt sagt et cetera, og jeg har også en af de veldesignede puder i min sofa, og jeg nyder at se på den hver dag, Hanne :-)

mette b sagde ...

Jeg er fuldstændig enig med de damer før mig - jeg høster også mange roser på min taske!
Og så er det da også noget helt særligt at være gift med designeren af sine puder!
KH Mette

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Jeg kender ikke de andre pudedesignere, men dine er fede!

HanneC sagde ...

Du siger da noget, Hanne - og tak :-)

Rødme, rødme etcetera :-)

Så har den pude fået et godt hjem og det er det dejligste jeg ved, Lene.

Det vil jeg liige huske husherren på, når han brumme rlidt over mine ganske små og ubetydelige lagre, Mette B.

Der skal være puder til enhver smag, og at du kan lide mine, er jeg superglad for Tina :-)