lørdag den 13. februar 2010

Mine damer og herrer...

... Ebeltofts 5-årige svar på Jokeren.

Er han ikke bare for sej? Det syntes han heldigvis selv, han var og han udklædning blev rost til skyerne af de andre i børnehaven.

Syersken var meget spændt på, om kostumet passede, men det gjorde det på en prik. Katrine - den store, storesøster  - har sminket ungersvenden og en god gang gele i håret kompenserede for den manglende hårlængde.

Bemærk de lilla tryllehandsker med den pink stribe. Det er helt bestemt først gang, den dreng bærer noget som helst pink og det var KUN, fordi Jokeren SKAL have handsker på, at de blev godkendt.

Moderen og mosteren har bestemt, at jakken fint kan bruges til storebroderens konfirmation til foråret - Jokeren ved det bare ikke endnu :-)

... og så var der kun 2 børn ud af en hel børnehave, som var i hjemmelavede kreationer - resten var i dragter fra Føtx, BR, Kvikcly mfl.. Hvad blev der af papkasserobotterne, æggemadderne, tandpasta-tuberne og alle de andre selvkomponerede udklædninger?

10 kommentarer:

mette b sagde ...

Han ser rigtig flot ud... eller lidt uhyggelig, men genert :)
Jeg holder også mest af de sjove hjemmekreerede finurligheder.

KirstenK sagde ...

"Sød" Joker...alt for mange frekventerer polyesterhelvedet i Føtex, Bilka og Br...

Nina sagde ...

Jeg så bestemt også helst Erik i en hjemmekreation som de tidligere år. Men det er pokkers svært at lave en troværdig Transformer g endnu sværere at overtale mit skolebarn til at være noget andet ;-) Jeg håber Så meget det lykkes til næste år - for det er fantastisk at lave dem selv! Sej joker!

Margith sagde ...

Hvor ser han sød ud.

Groovymama sagde ...

Nårh hvad, hvor er han cool....Heath Ledger ville ha' være imponeret...;-)

et cetera sagde ...

Han er simpelthen bare en hjerteknuser, den dreng - også når han er farlig og lilla ... og en lille smule pink ;-)

Esther sagde ...

Han er flot.

Jeg var også til fastelavnsfest i dag og der var da en del selvkomponerede; Foruden min nevøs kagemandsdragt så jeg et juletræ, en gave, en betonmaskine!.... Der var flere men det er hvad jeg lige kan huske.
Selvfølgelig var der også købe-dragter, men jeg vil skyde på at halvdelen var hjemmelavede dragter :)

Karin sagde ...

Det er helt klart sjovest med hjemmekrea. Så hep for de sjove, kreative dragter :-)

Anna Mette Bladt sagde ...

Flot dragt. Han ser sej - og skummel ud.
Hvad de hjemmelavede dragter angår: i går kom en elverkvinde og et toilet til min dør for at rasle, så nogen har stadig fantasien i orden. Men det tager jo tid at lave dragterne selv, og det er en mangelvare for de fleste.

HanneC sagde ...

Jeg tænkte somdig, Mette b, da jeg så billedet, nemlig at han så genert ud, men så gik det op for mig at han prøver at skule ondt, som Jokeren gør:-)

- og jeg er spændt på hvilket kostume jeg skal i gang med næste år, KirstenK

Transformers - jeg gi´r mig, den er svær Nina og man skal have både tid, lager og en unge som vil lege med, for at lave fastelavnstøjet selv.

Det er han jo skisme osse, Margith ;-)

Det tror jeg også Groovymama.

Helt enig etcetera. Familien venter med tilbagholdt åndedræt, ved tanken om alle de knuste hjerter der vil flyde rundt i hans kølvand :-)

Det lyde rsom om du har været til fastelavn et rigtig godt sted Esther... en betonmaskine! jeg bøjer mig i støvet !

Enig, Karin.

Du har helt ret, Anne Mette, når man mangler tid i hverdagen skærer man et hjørne hist og her, og at børnene er glade for deres dragter er trods alt det vigtigste.