mandag den 21. september 2009

Broderi-smagningMine for tiden velordnede stramajbunker bliver pløjet igennem ret ofte . Jeg laver blomsterbunker, hestebunker, taskebunker, humor-bunker osv osv for så til sidst at lave een stor bunke igen Altsammen fordi jeg vil så gerne have, at der er en Tulipaner og tomater-sag til alle, uanset stil eller smag.

Det er ganske tydeligt, at der er mange, som gerne vil være med til at lave deres egen pude eller taske, for jeg får flere og flere bestillinger, hvor køberen selv leverer broderiet. Den tendens tager vi på ordet på Eftersommersalget på lørdag i Nørresundby.

Bilen vil nemlig ikke kun være lastet med færdige puder, tasker mm, men også med et udvalg af mine broderier. Vi tror nemlig på, at hvis man ser broderierne live, får dem i hånden og måske får en lille historie om dem, så kan man lettere forestille sig, hvordan fx en taske vil komme til at se ud.

Så kom til broderi-smagning på lørdag - der vil både være klokkestrenge, lunchservietter, billeder og meget mere broderet på både hør, bomuld og stramaj. Vi lover, der vil være noget for enhver smag og vi tager ordrebogen med :-)

- og hvis du ligger inde med et broderi, du gerne vil have brugt, så tag det endelig med.

6 kommentarer:

Irene sagde ...

Nu kan jeg desværre ikke komme på lørdag. På min ferie i Frankrig fandt jeg et kæmpestramajbroderi på et loppemarked til ingen penge.Det kunne jeg godt tænke mig blev til en taske, men jeg er ikke dygtig nok til at sy den selv. Er det noget vi kan finde ud af på et tidspunkt? Jeg bor jo næsten ved siden af dig(Ormslev):-)

HanneC sagde ...

Det kan du tro vi kan, Irene. Send mig en mail - via hjemmesiden - når du er klar, så laver vi en taske til dig med franske minder på :-)

lis sagde ...

Hvilket kriterium bruger du, når du udvælger broderier til en sådan en gang fælleskomsammen som idet Nordjyske i næste uge?

oklyous sagde ...

wow, tænk at have så mange broderier! Sikke en drøm:) Elsker alle de ting du sætter sammen - kan ikke lade være med at smile hver gang jeg ser noget du har lavet.

HanneC sagde ...

Tjah Lis, jeg tager lidt af hvert med.
Både noget til kommende puder - på hør/bomuld - og til tasker - stramaj - og motivmæssigt bliver både blomster, dyr, bygninger, grafiske mønstre og det skæve repræsenteret. Så jeg håber der er lidt for enhver smag.

Tænk at du smiler, når du ser min ting oklyous... større kompliment kan jeg ikke tænke mig. TAK :-)

Karin sagde ...

Det er en super god ide!