søndag den 20. september 2009

Glory, Glory Arsenal 2Mine mænd er glødende Arsenal-tilhængere og brølene fra stuen ville ingen ende tage, da de røde fra Highbury - selv om det gode, gamle stadion nu er revet ned - i går slog Wigan 4-0.

En af de store fætre er også med i fanklubben, så da jeg allernådigst fik lov til at strikke et Arsenal-halstørklæde til Albert og kundgjorde det på facebook, kom der omgående en forespørgsel på et fætter-tørklæde.

Nu er det så svineheldigt, at den fætter er murer, og da vi har et lille hul, vi gerne vil have muret til, blev der lynhurtigt lavet en byttehandel: Et Arsenal-tørklæde for et tilmuret hul!

Fætteren kommer i dag i ført murerbalje, mørtel og mursten, sammen med sin kæreste, som har bedt om at lære at strikke. Så mens fætteren murer og husbonden og sønnen kommer med tilråb, så afholder kærsten og jeg simpelthen første lektion i Hannes strikkeskole. Fikst ikke.?

- tørklæderne er selvfølgelig IKKE strikket af lækker uld, som skal håndvaskes, for den rigtig røde farve fandtes kun i blandings-noget, som kan ryge i vaskemaskinen igen og igen. Strikkersken må omend nødigt indrømme, at det var et rigtig smart valg, for der skal mere end almindeligt dansk sommervejr til, før Albert smider sit tørklæde. Er man fan eller er man ikke !

2 kommentarer:

et cetera sagde ...

Hvor mange elever har "Hanne's Strikkeskole" plads til? :-)

HanneC sagde ...

Ok, der er plads til flere etcetera, bare sig til :-)