mandag den 8. juni 2009

Glory, glory ArsenalAlbert har været med i genbrugsforretninger og på loppemarkeder, fra han var relativt lille og vi har fundet GULD til ham i læssevis. Jeg bli´r fx ikke overrasket, hvis han er den dreng i Danmark med den mest velassorterede samling af atlas og kort, takket være alle vores loppekøb!

Nu er han desværre ikke så vild med at komme med mere - man kan jo håbe det kommer igen - men vi to gamle har ham så at sige med på sidelinjen, når vi er afsted.

Forrige week-end var jeg på vej ud af en guldgrube af de store, da jeg fik øje på kruset her og jeg var HELT sikker på, at det ville falde i sønnens smag, Arsenal hard core fan, som han er.

Sælgeren gav mig kruset på betingelse af, at Albert kom med, næste gang jeg kom forbi: "For jeg har jo altid en hylde med fodbold-ting til mændene, så konerne kan få love at gå rundt i fred "

Albert blev ellevild og kruset kom omgående med ud på efterskolen, hvor han på det nærmeste er omringet af Liverpool-fans - oh fy oh føj!

Han mener, at kruset er halvgammelt bl.a. fordi fodbolden er med tydelige syninger, og fordi logoet ser ud som det gør.... hva´ved mødre om den slags, men han blev glad, og så er jeg også glad.

Han gik velvilligt ind på dealen om at skulle med næste gang, jeg skal ud til "manden med fodboldhylden" og jeg glæder mig til at have ham med i bilen.

7 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Skøn fortælling - skønt krus ;-)

HanneC sagde ...

Ja, det gælder om at fange de unge mennesker på det rigtige ben ;-)

Losarinas mor sagde ...

Det er dejligt :-)

Mette sagde ...

Glæd du dig bare til at få Albert med. Det ville jeg også gøre!

HanneC sagde ...

Nemlig, Losarinas mor.

Jeg glæder mig, det kan du være sikker på, Mette.

lis sagde ...

Lige en kommentar herfra vores 5-årige: øj den er fin kommer den på sommerslag, så vil jeg goft købe den

HanneC sagde ...

Jeg må desværre skuffe familiens yngste, for kruset bli´r i Harlev.... men jeg vil være på skarpt udkik efter flere fodboldkrus :-)