tirsdag den 23. juni 2009Når man skal transportere en masse porcelæn fra Harlev til Helgenæs, skal man bruge gode, solide og håndterbare kasser. Ikke noget med pap- flamingo- eller trådkasser der enten ikke kan tåle vand, smuldrer eller ikke beskytter for skub og stød.

Næh nej, æblekasser må der til og jeg har en rigtig god "grossist", som jeg besøgte i går for at få nye forsyninger. Det var et besøg, som jeg kommer til at huske længe, for jeg fik lov at se en fantastisk gammel frugtplantage af den slags, der næsten ikke er flere af. Endeløse rækker af små, velpassede frugttræer, hvis frugter jeg i årevis har købt og nydt helt uden at vide, at de kom fra en lille paradisisk plet.

Æblekasse-pusheren havde fundet stakken her frem til mig, og jeg elsker dem. Kasserne med det fine gamle tryk, er jeg helt pjattet med og med denne nye høst, tror jeg, jeg har kasser nok foreløbig.

Nu skal der sorteres og pakkes porcelæn.... og transporteres.

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Sådan nogle kasser er så smukke.
Jeg ville gerne eje :-)

Lavendel sagde ...

Flotte kasser, jeg har osse erhvervet nogle - fra Østfyns frugtlager - fine ting du laver, jeg samler osse på de gamle broderier

HanneC sagde ...

De er både smukke og meget anvendelige, Losarinas mor.

Østfyns frugtlager - det lyder skønt og lidt 50´er-agtigt og broderier, ja dem kan jeg ikke få for mange af, Lavendel ;-)

Jeanett Kaare sagde ...

Hep dem skal jeg også have.
Kan du sige lidt info om hvordan jeg kan få fat i dem?