fredag den 19. juni 2009

½ pcDagen i går blev brugt på produktudvikling, for i Odense pinselørdag, var der et par kunder, som ønskede sig en mindre udgave af pc-tasken, sådan cirka i halv størrelse.

Hvorfor jeg ikke selv er kommet på den ide, må guderne vide, men nu er prototypen syet op og den holder. Fin størrelse til bytur, og ikke så stor, at den klapper sammen, hvis den ikke er fyldt ud.

1. udgaverne beholder jeg som regel selv, for der er altid lidt småting, som skal ændres, inden jeg er helt tilfreds og sådan bli´r det også denne gang. Tasken blev luftet til reception på skolen i går og en af mine kolleger spurgte med undren i stemmen: "Kan du da blive ved med at finde de broderier med landsbyer og kirker på?" - og svaret er JA. Der er bunker af dem ude i genbrugsverden, og så har mit lager efterhånden en betragtelig størrelse, så der går et stykke tid, før jeg løber tør ;-)

8 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

God ide- de unge har meget ofte disse små pc er !

Kirsten sagde ...

Total skøn taske, som altid ;-))

Har tænkt på, når du nu kalder den PC taske, så selvfølgelig er den beregnet til en pc´er, den har jeg regnet ud ;-)) men har du foret den specielt, så pc´en ikke tager skade?

HanneC sagde ...

Tak, Losarinas Mor.

Jeg er nødt til at krybe til korset, Kirsten og indrømme at nok har tasken et mellemfor, men det er ikke tykt nok til at kunne sikre en bærbar fuldstændig. Meen jeg kan se, at de små fikse "skum"-bærbare-tasker nu er nede under 100,- kr., så sådan en sag vil jeg klart anbefale, at man supplere min pc-taske med.

Kirsten sagde ...

Det er da også lige meget. Der findes så mange fede hylstre til de bærbare... ;-))

lis sagde ...

luv'ly dear you've done it again. Vi må bare eje sådan en til sommer og sol, er de med på sommersalg??

HanneC sagde ...

Jep, Lis det er de. Just nu - eller i morgen tidlig - klipper jeg videre på stakken af ½-pc´ere, så der bli´r rigeligt at vælge imellem.

mulletøsen sagde ...

Den dér stak af broderier... det kunne være interessant at se et billede af den ;-)
Hvordan vasker du iøvirgt broderierne? Kan de tåle en maskinvask eller er det håndvask? Også efter syning?

Miracela sagde ...

heyza
det er nogen flotte ting du her har.
meget flot blog du har lave
mvh
Miracela