søndag den 21. juni 2009

To søstre ?De MÅ være søstre de 2 kander her og de matcher hinanden formidabelt godt. Den buttede er noget mærket af tidens tand, men jeg elsker kombinationen af striber og prikker, og bli´r den ikke solgt, kommer den med hjem igen.

Den stribede er nærmest perfekt og ser ikke ud til at have været brugt særlig meget. Hvor heldig kan man være ?

Kander er der altid rift om, så jeg gør, hvad jeg kan for at støve en god stak op i løbet af vinteren, så vi er velforsynede, når haven åbner om 3 uger.

Vi stiller op fra grunden af hver morgen, dvs. 4 gange og fordi der heldigvis bli´r solgt en masse, så er 2 dages opstillinger aldrig ens. Campingborde og bænke i alle afskygninger, gamle spiseborde, have-, pinde- ligge- og børnestole mm bliver stillet op og fyldt med porcelæn og bløde sager. Det tager ca 4 timer at stille op, så vækkeuret ringer TIDLIGT og vi er oppe og i gang, selv før Brugsen lukker op!

I år skal vi helt sikkert have et gul/sort bord den første dag. Dels er der de to tyske damer her, dels har jeg fundet nogel sort/gule desserttallerkner og der er da osse lidt Susanne og lidt gule tallerkner. Det skal nok blive godt.

6 kommentarer:

Dorte - duddelutte sagde ...

Hej Hanne
Jeg er så vil med kander... Gad vide om der er en grænse for hvor mange man har brug for?
Dorte

HanneC sagde ...

Det tror jeg ikke, Dorte, absolut ikke ;-)

Kirsten sagde ...

Min mor er også total vild med kander... ;-)) og nej, tror ikke der er en øvre grænse...

Jeg må absolut komme de forkerte steder, finder aldrig de lækre ting, som du åbenbart har et specielt øje for ;-))

Marina sagde ...

SKØNNE kander. Jeg håber de bliver sammen for det ville da næsten være synd at skille søstrene.

HanneC sagde ...

Altså, Kirsten det tog mig ÅR at få mit øje til at stille skarpt på fundene i stedet for alt det rod og ragelse der også er i genbrugsbutikker og på loppemarkeder. Nu virker det til gengæld udmærket ;-)

Lad os håbe det. Marina.

Henriette sagde ...

Åhh jeg har en kande der ville være perfekt til de to du viser her. Desværre kan jeg jo ikke nå at sende den til dig, men jeg ville faktisk gerne have solgt den til dig, så du kunne sælge den videre.

Den er hvid i den cremede ende med en gul leopard på. Halen snor sig hele vejen rundt om kanden og der er sorte prikker på.
lidt svært at forklare men det er en keramiker der har lavet den, og den findes kun i det ene eksemplar. Jeg selv syntes den er fin, men alle andre hader den, og jeg har faktisk aldrig brugt den.

Nå, men den lille buttede gad jeg også godt købe. :-)

Mange kærlige hilsener
Henriette