onsdag den 17. juni 2009

Winning combinationKaffe skal suppleres med mælk, GOD mælk der gør andet ved kaffen end at gøre den grå!

Til det formål har Arla lavet en superb mælk, Latte Art. Den er blød, har masser af krop, gi´r det dejligste skum og så er der ikke nær så meget fedt i som fx i sødmælk.

Fra sædvanligvis velunderrettet Arla-kilde ved jeg, at den ikke bare lige er til at finde i enhver køledisk, men der er håb forude. Nu omtaler de den nemlig på mælkekartonerne, så den må snart ramme vores allesammens madmæssige hovedfærdselsåre: Supermarkedet.

Mine mænd forærede mig i fødselsdagsgave dimsen ved siden af. Det er en transportabel espresso-maskine, som er så nem at betjene, at man tror det er løgn. AeroPress er dimsens yndige navn og den virker! Ikke noget med strøm og damp, men et let pres og man har den skønneste kop espresso. Kombinerer man så den espresso med Latte Art, ja så bli´r det altså ikke meget bedre efter min mening.

AeroPress er i øvrigt blevet anmeldt både i Politiken og har jeg fået fortalt So ein ding på DR2.

Hvis du undrer dig over, hvor hulen jeg så har fået fat på Arlas drømmemælk, så er svaret: Kvickly i Åbyhøj, som af og til har den på slagtilbud. Når det sker, så fylder jeg køleskabet, så man skulle tro her boede en storfamilie med 5 børn i mælkealderen og ikke kun en 3-personers med en laktose-intolerant søn!

6 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Latte Art- sejt navn :-) Den kendte jeg ikke. Må holde øje i vores supermarked.
Smart dims! Tænkte længe på , hvad det dog var for noget :-)

Irene sagde ...

Det lyder lækkert! Jeg er også en stor latte-elsker:-) Men hvad laver du skummet på? Jeg har endnu ikke fundet en ordentlig mælkeskummer, der dur - og jeg tror jeg har prøvet samtlige, der findes.

HanneC sagde ...

Den mælk er værd at holde øje med, Losarinas mor.

Jeg må bryde sammen og tilstå, at jeg som regl bare varmer min mælk, MEN den bedste mælkeskummer jeg har haft, var en lille batteridrevet ting, som var købt for at være en drinksmixer. Den ku´, men er afgået ved døden for læænge siden, Irene.

Losarinas mor sagde ...

Hvis jeg lige må blande mig :-) Braun har lavet sådan en lille batteridrevet piskeris tingest - den er god !

Kirsten sagde ...

Det er da en total sej "tingest"... ;-))

Vil holde øje med den nye latte mælk - smart opfindelse.

HanneC sagde ...

Tak for tippet, Losarinas mor.

Begge dele er nemlig "smarte" Kirsten.