fredag den 12. juni 2009

Man må kravle før man kan gå...- eller man må få stramajerne ud af rammerne, før man kan bruge dem til tasker.

Turen til Vejen og omegn bød også på en stak indrammede stramajbroderier af de bedre, så nu er mit specialfremstillede mordredskab fundet frem og vi er - ready for business.

Det er såmænd bare en almindelig skruetrækker, som min kære Far har pillet lidt ved. Han har fræset et spor i den, så jeg nu uden større besvær kan fjerne alle de små blå søm eller hæfteklammer, som en eller anden har sat broderierne fast i rammerne med.

- inden længe tror jeg, svanerne her pryder klappen på en pc-taske !

8 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Smart redskab :-)

Ulla V. sagde ...

Din far er en snedig mand - han lyder til at have præcis den samme "jeg-finder-lige-en-løsning-på-det-evne" som min far har...Og dét er bestemt ikke ringe.

Skruetrækkeren er snild og du bliver fri for møje og mas med at fjerne søm og hæfteklammer. Længe leve de opfindsomme fædre. :0))

...og en rigtig god weekend. :0))

HanneC sagde ...

Det er nemlig lige hvad det er. Losarinas mor.

Du har spottet ham, Ulla V. og mine håndled har det så meget bedre efter han opfandt den tilpassede skruetrækker. Slut med vrid og drej, bare op med dem!

- og i lige måde:-)

Jeannette Mariae sagde ...

Super redskab. Med alle de opfindelser, din far præsterer, skulle han da tage patent på dem. Det er fantastisk anvendelige ;-)

Og broderiet er skønt. Jeg er så glad for alle de dejlige ting, jeg har købt hos dig ;-)

Mona sagde ...

Sikke et smart hjemmegjort værktøj! - Det er da lige hvad man har brug for når man elsker gamle rammer. Må se om ikke min mand kan overtales til at save lidt i en af sine skruetrækkere :)

HanneC sagde ...

Glade kunder er det bedste jeg ved, Jeanette Mariae:-)

- og du kan tro, jeg er glad for farmands opfindergen!

God ide, Mona og det er en skruetrækker af de billige vi har brugt. Måske det kan formilde husbonden ;-)

Lene Møller sagde ...

Smart værktøj!! Den kunne jeg sørme godt have brugt, da jeg arvede div. broderede ting fra min 91 årige mormor. Der var jo søm i som om det aldrig skulle derfra!!....

HanneC sagde ...

Det tror jeg gerne Lene Møller.
Af og til støder jeg på broderier, som er sat så godt fast i rammen, at man skulle tro indrammeren blev betalt pr. søm !