lørdag den 20. juni 2009

SommerbluseJeg har truet med det længe, og inden vi tog til Odense, fik jeg endelig syet 3stk. sommerbluser med vidde og ynde. De er -igen - syet op i Libertys Tana Lawn og trykket på denne bluse hedder Edenham.

De har masser af rynk i halsen sammen med en lille slids og der er en fast manchet m. læg på de trekvart lange ærmer. Let og lækkert og perfekt til sommerens varme dage.... de kommer i næste uge, er der nogen der siger :-)

Modellen hedder Katrine, og er opkaldt efter min niece, som fik een af bluserne, da hun blev 16 sidste lørdag. Tulipaner og tomater har været på banen så længe, at hun faktisk også har en pigekjole opkaldt efter sig.... time flies when you´re having fun !

7 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Hvor er den SKØN, Hanne. Jeg ville gerne have sådan én. Faktisk ville jeg elske den :-)

Losarinas mor sagde ...

Den er meget fin :-)

HanneC sagde ...

Tak, tak, Liselotte og Losarinas mor. jeg er også ganske tilfreds med resultatet :-)

Ulla V. sagde ...

Du har skabt den perfekte kombination af stof og model - og hvor er det et smukt print på stoffet.

Din niece må være stolt. :0))

lis sagde ...

Ja jeg kom lige til at efterlade en kommentar under ½ pc'er, selvom den skulle have siddet her, - egl gør det ikke så meget for vi må både eje en lækker Liberty-sag OG en bette pc-taske når solen og sommeren sætter ind ;-D

HanneC sagde ...

Du siger bare til, Lis, så leverer jeg med glæde :-)

HanneC sagde ...

Det tror jeg også hun er, Ulla, hun var helt bestemt da pigekjolenfik hendes navn, så mon ikke det også gælder denne gang.

- og tak for roserne, Ulla, mange tak.