lørdag den 5. september 2009

September, septemberSeptember er kommet, hvilket jeg principielt under ingen omstændigheder er træt af, men at den havde årets første forkølelse med på slæb, det er jeg træt af. Den kom snigende i løbet af onsdagen og torsdag/fredag stod i lommetørklædets, den varm tes og sofaens navn.

Nu er jeg ved at være ovenpå igen og har også været i byen i ført undertrøje, jakke og tørklæde, men jeg nægter at ta´ hue på i september !

Lidt er der blevet syet, men det er ikke meget. I stedet har jeg ryddet lidt op i mine bånd og vundet nogle af dem på gamle spoler, som stammer fra et af mine absolutte yndlingsfund: En kasse fra en gammel possementsfabrik med supetynd, mørkrød silke, som min vævende mor har vævet skønne, tynde tørklæder af. Når hun har tømt en spole, får jeg den op til mig og fylder den med bånd - dejlig deal :-)

De gamle navnemærker som ligger foran spolerne, bruger jeg som pynt på poser, tæpper mm og hele bunken her stod mig vist i 20,- kr !!!

Forkølelsen har kostet mig lidt ekstra tid på sofaen sammen med diverse bøger og blade - og så dukkede der nye ideer op, som skal prøves af nu. Søndag er nemlig udråbt til "skoledag" med retning af opgaver, langtidsplanlægning og mere retning -suk!

6 kommentarer:

Manna sagde ...

Din knappenåle-beholder, er bare Nuser-cute, og nok umulig at støve op på loppemarked - suk

HanneC sagde ...

Manna, det tror jeg, men man ved jo aldrig. Den er en gave fra en kær ven og ca. 25 år gammel - jeg er nemlig hardcore Radiserne/Peanuts-fan :-)

Hanne sagde ...

Rigtig god bedring med forkølelsen.
Det eneste gode der er ved det, er at man kan blive drevet ud i den slags oprydningsprojekter, som man absolut ikke gider når man er frisk til andet:)

HanneC sagde ...

Tak Hanne - du har så evig ret :-)

Karin sagde ...

Tillykke med nåleøjeentréen. Det var da bare skønt at det gik i første forsøg. Håber at det bliver en god oplevelse for både dig, dine hjælpere og de sydjydske kunder.

HanneC sagde ...

Tak Karin, vi er sikre på at det blir´godt at komme til Trapholt og hjælpepigerne står klar, så det kan kun gå godt.