onsdag den 17. februar 2010

Hvor heldig kan man være...

Jeg kender en dreng, eller rettere jeg kender hans mor og læser hendes blog med stor fornøjelse, som er vild med mingminer. Meget vild med mingminer.

... og endnu en gang tilsmilede heldet mig, for en dag lå der 2 mingminer af den dejligste slags og så var der ikke langt fra tanke til handling. Elias´ navnepude var klar på ingen tid, og inden længe sender jeg den med ekstrapost fra land til land lige over til ham. 


I det nyeste nummer af Boligliv, som er på vej rundt til de hungrende abonnenter i disse timer, er der en artikel om 3 boliger i Århus.

Den ene af de 3 er Sidsels og i artiklen er hendes datter Nanna afbilledet sammen med sin navnepude fra Tulipaner og tomater. Hvor skønt er det lige? Ret skønt kan jeg bare sige.

8 kommentarer:

et cetera sagde ...

De er også ret skønne, de navnepuder :-) Jeg abonnerer på BoligLIV og sidder lige i dette øjeblik med mit helt nye nummer ... og bemærker jo straks hvor simpelthen super det ér, at billedteksten husker at nævne Nanna's pudes ophav!

Pialouise sagde ...

Sikke en skøn pude, den vil bringe lykke i KBH. er jeg sikker på :)
Jeg så godt puden i BoligLiv og tænkte straks - "Hey, hende, der har lavet den, kender jeg jo ... eller i hvertfald hendes blog følger jeg ". Det er det der er så forunderligt ved blogland, man tror man kender folk, selvom man egentlig ikke gør .....
BoligLiv i denne måned er i det hele taget fyldt med kreative blogdamer - der er også Ulla fra Lullaby og kunstneren Line Juhl Hansen.
Herligt.

Kirsten sagde ...

Det må være en helt vild fed følelse, at dine ting "havner" rundt omkring i verden ;-) dejligt for dig...

Margith sagde ...

Elias' pingvinpude er rigtig god den bliver han helt sikkert glad for.

Lene L N fra Tyskland sagde ...

Saa har jeg endelig fattet hvad en mingmin er!! Altsaa, naar man bor helt nede i syd Tyskland kan man jo godt glemme hvad en mingmin er, men NU ved jeg det igen :-)

violykke sagde ...

Det er da super skønt, med lidt pr :0)

Hanne sagde ...

Lige så heldig som Elias.
Hvor er det fine pingviner du der har hittet.
Har du set at stof og stil har pingvinstof i fede farver?
Hvor dejligt at blive flashet i Boligliv, håber det bringer salg i forårsbutikken.

Hanne ... sagde ...

Det er jeg også så gald for at de huskede, etcetera.

Moderen er adviseret og synes ideen er god, så det håber jeg også den lidet-sovende søn gør, pialouise. Du har i øvrigt helt ret, men kender "dem " fra blogland selv om man aldrig har mødtes. Det skrevne ord - og gode billeder - har større magt end vi lige tror.

Det er det også Kirsten, og nogle gange må jeg lige knibe mig selv i armen...

Det tror jeg også Margith.

Selvfølgelig,Lene. Tyskland ligger jo langt væk fra Mingmin-land ;-)

Lige præcis, Violykke.

Åh, Hanne jeg så godt pingvin-stoffet den anden dag og Elias var straks i mine tanker. Jeg håber med ;-)