fredag den 14. maj 2010

Jeg tager hatten af...


... for min gamle mor på 80, som tappert har gravet sig igennem en sandt morads af skvalderkål, brændenælder og ondt, langrodet græs og dermed sat skik på mine forsømte bede. Altsammen fordi jeg fylder 50 !

Læg dertil, at hun ved væven er ved at lægge sidste hånd på den dug, som er min fødselsdagsgave. Hun er gjort af et særligt stof, og jeg håber, at jeg er bare næsten så frisk som hun, når jeg bli´r 80.

Dagen i dag skal bruges på at vinge af på to-do-listen og jeg er meget fortrøstningsfuld, vi skal nok nå det hele. Hvis så bare Vorherre vil sende tørvejr over Harlev de næste dage - især søndag - så bli´r jeg ikke meget mere veltilpas.

6 kommentarer:

Miss.Møllebo sagde ...

ja, det er godt med en frisk mor, hatten af herfra også, hun fortjener en forkælelse weekend når kalassen er overstået. god fest.

lis sagde ...

Jeg er helt klart med i koret af beundrere, når det gælder din mors haveindsats, specielt når man ved hvor MEGET skvalderkål der rent faktisk var i de bede, he-he

tellerup sagde ...

Læser ofte din blog med stor glæde (hov! Hvorfor købte jeg et broderi forleden???) Og må nu sende en kommentar!!!
Kan forstå det er nu, du runder, og vil bare ønske dig en dejlig dag. Og din mor- så fantastisk at se den energi- (tror jeg skal vise min mor din blog ;o)
Ønsker dig en rigtig god dag og takker for din kreative, givende, hyggelge blog!!
Kærlig hilsen Marianne

Kate sagde ...

Kæmpe hilsen til din mor. Jeg bliver så glad når jeg hører om et stærkt liv.
Osse en kærlig hilsen til den kommende fødselar - jeg er sikker på, at solen vil skinne, om ikke, så i overført betydning ♥

Karina sagde ...

Det er en imponerende Mor du har! Jeg kan godt forstå, at du ønsker, at være lige så "livlig" når du når hendes alder.

Til trods for at du ikke kender mig, jeg følger nemlig din blog i "smug", så vil jeg gerne ønske dig tillykke med den runde dag. Håber du får en dejlig dag med familie og venner.

Jeg har de sidste par år, købt nogle pudebetræk af dig. Til meget stor glæde for min datter og nevø. Puderne er nærmest blevet slidt op. Det er sådan en fin idé med personlige puder, og da jeg selv syer, så er jeg begyndt at sy pudebetræk til hjemmebrug.Har dog også syet til en veninde i fødselsdagsgave, og vil gerne vise billeder af dette på min blog.
Jeg håber virkelig ikke, du tager det ilde op, da jeg ikke tjener penge på det, og ikke har tænkt mig at sælge videre. Syer udelukkende til privat brug.
Jeg viser billeder af puderne på min blog en af de nærmeste dage. Hvis du altså tillader det?
Jeg linker selvfølgelig til dig i den forbindelse.

Hav en fortsat god fødselsdagsfejring og weekend!

Mvh
Karina

HanneC sagde ...

Tak, Miss.Møllebo også for ideen om en forkælelsesweek-end, den lægger jeg lige på lager :-)

Den haveindsats vil gå over i historien, Lis og skvalderkålene vil fremover ryste i deres rødder når Fru Christensen senior går forbi.

Mange tak Tellerup. Fortsæt endelig med at købe broderier, du skal nok få glæde af dem. Min mors energi fejler ikke noget og det er en fornøjelse, at hun stadig både vil og kan så meget.

Tak, tak Kate. Vi håber på, at det regner af i løbet af i aften - lige nu siler det ned - så det lovede tørvejr kommer i morgen. "Et stærkt liv" - du kunne ikke ramme mere plet :-)

Kære Karina du skal endelig sy løs af alle dine kræfter og lyster. Jeg har ikke patent på hverken at sætte stof sammen eller sy puder, og hvis de ting jeg laver, kan tjene til inspiration, så tager jeg det som en stor kompliment. Du skal endelig vise dine ting på din blog og være stolt af det du laver - og jeg vil glæde mig til at kikke med :-)