søndag den 2. maj 2010

Versefødder og vikardækning


Min ældste yndlingsnevø skal konfirmeres i dag, som den eneste i hele sognet ! Til gengæld er der så plads til alle gæsterne i kirken :-)

Vi har sangen klar og tallene 12,11,14,11,12,10,12 og 12  er versefødderne i Papegøjen fra Amerika! Jeg endte nemlig med at tælle alle vers igennem, for vi havde fået 2 versefødder for meget i halvdelen af indledningslinierne og den slags går virklig ikke. Især ikke, når man battler på konfirmationssange med sin søster :-)

En del af Frederiks gave er en puden her, og den er endnu en gang resultatet af søstrene Christensens samarbejde, for moderen har broderet og mosteren monteret.

Vi kører om lidt "im richtung Helgenæs" og derfor er der vikar på i Ridehuset i dag, for Mette, som jeg deler broderi-rester og stand med, klarer ærterne, mens jeg fester til Fredeiks ære.

5 kommentarer:

Irene sagde ...

Hvor er det en lækker "drengepude":-) Håber I får en god fest!

Inge - Viva Italia sagde ...

Aaajjj, en pude med en APE på... jeg er helt vild med den lille sjove bil - vi så rigtig mange af dem på vores dejlige påskeferie i Italien....

HanneC sagde ...

Vi havde en rigtig god fest, Irene og den lovede regn holdt sig laangt væk :-)

Det er da det, det er, Inge. Familien holder ofte til I italien om sommerne og Fredrik eelsker APE, så den lå lige til konfirmand-gave-benet :-)

Tora sagde ...

Wow, den er lekker! Fantastisk broderi, heldige gutt!

miapia sagde ...

Fantastisk guttepute!!! Morsom...