torsdag den 16. juli 2009

Du danske sommer...... jeg elsker dig.

Onsdag bød på hele det danske sommervejrs-spekter med natteregn, solskin og blå himmel OG tordenbyger med vilde vindstød og meget vand!

Solskinnet havde lokket os til at tage stort set alt det bløde ud i haven, så da regnen kom, skulle der løbes hurtigt, for at redde puder, tæpper mm. fra den visse druknedød. Heldigvis havde vi besøg fra det nordjyske da regnen kom, så der var 6 par hænder i stedet for 2 til at få tekstilerne i tørvejr. Stor tak til familien Grøn for deres rådsnare indsats :-)

Men kunder var der i massevis og sagerne røg over disken i rask fart. Jeg havde nået at få syet nye puder og tasker og vi hev nogle andre ting op af porcelænskasserne end i lørdags, så det var næsten et helt "nyt" Sommersalg.

Nu læser jeg med stigende bekymring lørdagens vejrudsigt på byvejr... puh-ha det ser ud til alt for megen regn. Jeg krydser fingre og håber det bedste :-)

5 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Og krydserne fingrene med for godt vejr... Dit billede er bare så skønt, Hanne...

Knus fra engen ;-)

Kirsten sagde ...

Dejligt med salg, når nu du har det store arbejde... men ja, vejret på lørdag ser pænt skræmmende ud, især hvis man skal have udendørs marked... lad os krydse fingre for, at det kun bliver om natten, at det voldsomme uvejr rigtig kommer...

Dorte - duddelutte sagde ...

Hvilket dejligt billede. Var man ikke i sommerhumør, bliver man det af dit billede.
Dorte

Karin sagde ...

Selvom vi kom efter vandet havde silet og vinden blæst jer omkuld, så var det stadig en dejlig oplevelse at kigge på alle dine smukke varer. At der ikke kom noget med hjem var ikke fordi sagerne ikke er lækre, men simpelthen bare fordi der også skal være plads og behov der hjemme. Men når det helt rigtige dukker op.... slurp ;-)

HanneC sagde ...

Tak, Jeannette Mariae.

Regn kommer der, Kirsten, spørgsmålet er hvor meget!

Når dansk sommer er god, er den rigtig god, Dorte.

- du skal være så velkommen, Karin og tak for besøget :-)