onsdag den 8. juli 2009

Mange bække små....... og pludselig har man et helt sæt !

Indrømmet, jeg har ofte umage ting med hjem fra mine genbrugs-butiks-raids, men når jeg nu VED, at jeg en dag vil finde, det der mangler, så skulle man da være et skarn at lade fx en Kronjyden underkop stå tilbage!

På denne måde er dette perfekte sæt samlet. Først underkoppen for ca. 2 år siden, for 1 måned siden kom desserttallerkenen til - sammen med 3 andre - og så i søndags koppen. Ta-daa, så har man en retrokop af den særlige og smukkeste slags.

Gult og sort klæder hinanden, synes jeg og kommer i tanker om, at jeg i 80´erne gjorde Århus usikker i ført gul kedeldragt m. sort bælte, sorte støvler og sort kæmpetørklæde !!!

- og så har jeg også den lille gule tekande, som passer til koppen :-)

9 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Jeg synes jeg har et , der ligner - men vist ikke fra Kronjyden , det hedder "Congo"

Lavendel sagde ...

Jeg lægger lige et foto på min blog, prøv lige at se

HanneC sagde ...

Så vidt jeg ved, var der flere stel, som mindede om hinanden og som kan være svære at skelne fra hinanden - og dine gul/sorte sager ligner jo til forveksling, Lavendel :-)
Hvem ved, måske er det også Congo det jeg har stående !

Anne D sagde ...

Uha, du finder lækre ting. Jeg bliver måske nødt til at tage turen forbi "Helgenæs" (hvis jeg kan finde ud af hvor det ligger henne? :-)

Kender dét med kedeldragten... for mig var det bare København.

Pernille på 1. sagde ...

Hvor er det bare smukt ligegyldigt om det er det ene eller det andet sæt. Hvor heldig kan man lige være i genbrug.
Knus og dejlig dag

HanneC sagde ...

Anne D., jeg lægger en kørevejledning på bloggen, for der er faktisk flere, som har været i tvivl om, hvor i kongeriget Helgenæs befinder sig :-)

Hvad var man uden kedeldragt ? jeg havde også en i skaktern !!!!

Når jeg er heldig, som her, så jubler jeg, men der er alstå også dage hvor jeg kommer småmuggende hjem, Pernille på 1.

Karen Marie sagde ...

Ja lykken er at gøre genbrugs kup og bedst på de steder hvor ingen lige ved, at det et kup de har stående på ders bord:0)Og helt enig det ser fantastisk ud med sort og gul!

HanneC sagde ...

Det er nemlig det det er, Karen Ma.rie

Fru Sigsgaard sagde ...

Jeg har faktisk en del a det Congo . Kaffekande kage fade flødekande kopper underkopper og dessert tallerkner, arvede det a min oldemor for 30 år siden, og det har kun lagt i kasser, da jeg ik troede det havde nogen værdi, JAJAJA, men det har det jo så, og nu er det pakket ud, og til salg for rette pris ... Hilsen Mette