lørdag den 18. juli 2009

... og der kom vand !Først lå jeg hele natten og sov som en anden ræv, med det ene øje på klem, for når nu regnen kom, skulle jeg jo være klar til at hoppe i girafferne og storme ud og lette telttaget for adskillige liter.

Der kom ikke en dråbe.

Så blev det morgen, og selv om det var overskyet, var der intet der tydede på regn. Tøvende gik jeg i gang med at stille op, for hvis nu det alligevel gav sig til at regne, skulle der jo ikke være for meget som skulle reddes. På et tidspunkt besluttede jeg mig for at køre igennem, for regn blev det jo nok ikke til. HA!

Kl. 10 åbnede jeg lågen til haven og Voherre sin egen personlige vandhane og den lod han så løbe, noget ujævnt ganske vist, til kl.16. I perioder var det nærmest skybrud og jeg var SÅ glad for mit Lars Larsen-telt.

Den smule porcelæn jeg nåede at få stillet op i det fri blev vådt og det med maner. Inden dagen var omme var kopperne her næsten fyldte.....

Girafferne stod sin prøve, vi havde ikke mange kunder - forståeligt nok - og vi hyggede os ganske gevaldigt, men ihh hvor jeg håber på tørvejr på onsdag!

3 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Jeg skal nok krydse mine fingre for bedre vejrlig onsdag.

Dine glasting ser nu meget smukke ud i regnvejr...

Knus fra engen ;-)

HanneC sagde ...

Tak Jeannette Mariae og du har helt ret. Det er som om Vereco-kopperne næsten skinner i al den væde :-)

Lenn Nielsen sagde ...

Aiiii Hanne altså... Det er jo kopperne i blååå!!!!!