mandag den 6. juli 2009

På søndagsturÅrets kort eller geografi-tema tager langsomt form. Bunken med færdige ting vokser, og bunken med to-do-ting mindskes, heldigvis !

Broderiet her har helt sikkert ligget på bagsædet af en bil tilbage i 50´erne. Nej, nej, nej vil nogen af jer tænke, den har ligget i bagruden, og det er da også en mulighed, MEN så ville den have været bleget af solen og det er den ikke. Så bagsædet it is ;-)

Det er en kontursting-selsker, der har været på spil og en dygtig en af slagsen. Der er lidt Skals-broderi over stingenes ensartede størrelse, og det er faktisk et relativt præcist Danmarkskort bilen kører hen over. Vi har diskuteret, om vi er ude i en tidlig Volvo Amazon, men min bil-spottende mand er ikke helt sikker ;-)

Bilens nummerplade er broderet ganske tydeligt, og lur mig om ikke den har passet til den bil puden lå I.

6 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Fantastisk broderi - som du også skriver, Danmarks kortet er faktsik fuldendt... rigtig dejlige farver, du har sat sammen...

HanneC sagde ...

Altså et broderi af den her slags SKAL bruges, Kirsten - og tak :-)

Jeannette Mariae sagde ...

For Volvo entusiaster må denne pude da være et must. Den er skøn ;-)

HanneC sagde ...

Altså jeg har overvejet liige at køre forbi parkeringspladsen v. Kalø på tirsdag og så vifte lidt med puden, Jeannette Mariae.
Da er der nemlig det ugentlige træf for "biler fra da mor var barn". Sidste tirsdag så min søster en Fiat af samme model, som vores forældres første bil og hun var direkte tilbage i barndommens land :-)

Marina sagde ...

Endnu engang synes jeg din farvesans er fantastisk og broderiet er da rigtigt sjovt med den historie. Sådan en pude må kunne fortælle mange historier til dem der ønsker at lytte.

HanneC sagde ...

Mange tak, Marina.
Arbejdet med farverne/stofferne og at kombinere dem er den del af min arbejdsproces, som tager længst tid, men den er sjov.
Et broderi kan totalt ændre både udseende og "sprog" alt efter hvilke farver og stoffer det bliver sat sammen med.
Mit mål er at give broderierne nyt liv, altså at give dem mod- og medspil af stoffer de oprindeligt næppe ville være kombineret med.
- jeg håber puden får et godt hjem, hvor den vil blive lyttet til .-)