mandag den 20. juli 2009

Maybe it´s because I´m a londoner..... at jeg er så glad for denne teatowel-pude m. diverse London-seværdigheder.

Den blev lavet i al hast og de 2 øverste lag med House of Parliament og Westminster Abbey ligger og venter på en anden god ide.

Tjek lige moderen i bunden af puden med småbørn på slæb... sikke talje og sikke hæle!

- og hvis der er en læser eller to, som også har boet på det nu nedlagte Regent Palace Hotel på Picadilly Square, så kan man næsten se det midt i alle London-busserne. Suk, hvor skal vi nu bo, næste gang vi skal til London ?

4 kommentarer:

Henriette sagde ...

Ja det spørger jeg også mig selv om.. Og hvor skal jeg nu gå hen når jeg skal tisse?? Det lå så centralt, at det ikke kan gøres bedres. Dog har jeg i de senere år boet tæt på Paddington St. til en meget rimelig pris. Det var nu heller ikke så ringe endda. :-)

Åhh jeg savner den by helt vildt.

HanneC sagde ...

Jamen, det er et stort problem, for det hotel havde bare den bedste beliggenhed og priser der var til at betale, Henriette.

Vi tror nok her i familien, at vi bli´r nødt til at komme derover i løbet af efteråret/vinteren!

lis sagde ...

Den der tur til London i efteråret er vi vist mange, der er nødt til at hoppe med på. Fed pude, og ... vi skal hilse at sige at nu må det have regnet nok på Helgenæs, er du SÅ færdig, hvor gav det vand i dag. Ham/hende der åbner for sluserne har ikke mere på kontoen, så det må blive tørvejr på onsdag. Vi glæder os til det sidste sommersalg.

HanneC sagde ...

Åh, hvor jeg håber du har ret, Lis. Vi trænger til tørvejr, for så bli´r det gode humør lige en tand bedre :-)