mandag den 24. august 2009

Nu i FrankrigKaren Skotte , som kvinden bag Kopcup og med i Kunsthåndværket i Ebeltoft, bor sammen med sin familie i et fantastisk hus. Tidligere på året var der en boligreportage i Femina fra deres skønne hus og på et billede af deres stue, stod 3 af mine puder i sofaen.

Nu er artiklen blevt solgt til blade i fremmede lande og er med i det nyeste nr af le journal de la Maison og et af billederne fra artiklen pryder også forsiden.

Puderne står stadig i sofaen på stuebilledet, og denne gang er det nævnt i teksten, at de er fra Tulipaner og tomater. Skisme om vi ikke allerede kan se, at der har været franskkvinder inde og besøge hjemmesiden. Det er da både sjovt og dejligt.

Det tager noget tid at downloade bladet, så er I advaret. Kommer I så langt, så er billedet med puderne på side 43.

Vive la France :-))

9 kommentarer:

Margith sagde ...

Godt gået Hanne.

Losarinas mor sagde ...

Hvor er det dog fantastisk - tillykke :-)

Sifka sagde ...

Uh, det må gøre godt. Tillykke med det:)

HanneC sagde ...

Tak, Margith, selv om jeg ikke har rørt en finger for det :-)

Tak, Losarinas mor og Sifka. Det gør godt, det kan jeg love jer .-)

Birgitte sagde ...

Hvad mon Tulipaner og Tomater hedder på mundret fransk?
Må jeg foreslå at du allerede nu investerer i en fransk ordbog, så du er rustet til at besvare mails og ordrer og opkald fra de udenlandske kunder.
- Jeg vidste, vores ungdoms højtlæsning af div. franske modemagasiner måtte bære frugt på et tidspunkt!
-Har "vi" nogen broderier af Eifeltårnet? Eller måske bare et par solsikker....

HanneC sagde ...

Solsikker kan vi klare, Birgitte, men Eifeltårnet kniber det lidt med, måske man skulle gå i annekset for at graaave en forældet fransk-dansk ordbog anno 1976 op ;-)

lis sagde ...

Rigtigt meget tilykke med det "internationale gennembrud".
Og åh ja, hvor vi slæbte Marie Claire 'Bis' hjem fra skiferierne til gennemtrawling i bussen og bagefter i mini-kollektivet i Frydelund, those were the days!!Og jeg VIL simpelthen være til stede hvis nogen af jer begynder at diske op med så meget som et personligt pronomen på fransk. Men Eiffeltårnet og et par broderede flasker rødvin det må da knne fremskaffes

Hanne sagde ...

Nøj hvor godt
Adgangsordet var supher, det lyder sgu da en lille smule fransk med den rette betoning:))

HanneC sagde ...

Frydenlund vi altid være i vorehjerter, Lis - og Marie Claire Bis. En gang bli´r de vel trendy igen, de 80´er numre og når den tid kommer, ligger de klar her hos mig. Det med det franske pronomen, må liige vente en øjeblik eller 4 :-)

Den rette betoning gør underværker, Hanne ;-)