lørdag den 8. august 2009

Tak, IngerI tirsdags var jeg ved revisoren, den slags skal jo passes og jeg hygger mig gevaldig sammen med ham, så det er slet ikke noget der tynger. Ham revisoren har en knag af en kone, Inger, som har broderet utallige Haandarbjedets Fremme broderier, som de har hængende rundt omkring i det lille hjem.

Nå, men i tirsdags havde Inger så en lille pose til mig, som viste sig at indeholde et broderet Danmarkskort og 2 ditto smukke blomster. De viste sig at stamme fra en ældre dame, som var flyttet på plejehjem, og Inger havde reddet dem fra den visse død på forbrændingen i Lisbjerg helt overbevist om, at jeg kunne bruge dem.

Jeg bli´r så knusende glad, når gode mennesker tænker på mig og min broderi-last, når de rydder op. Det sker jævnligt, at jeg får en mails, hvor jeg bliver tilbudt broderier, af og til hænger der en pose med broderier på døren, når jeg kommer hjem og der bli´r også afleveret broderier til mig i Kunsthåndværket i Ebeltoft.

Uanset hvordan jeg får broderierne og af hvem, så er jeg lykkelig for at blive betænkt, og jeg gør mig de største anstrengelser for at give dem et nyt og godt liv. Jeg tror, de 2 blomster her kommer til at pryde et par tehætter. Danmarkskortet tjaeh.... det kan blive til hvad som helst.

Tak, alle givere tak :-)

7 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Det må også være dejligt at opleve at mennesker tænker på dig :-) Og skønt , at du giver de gamle broderier nyt liv.

Anne D sagde ...

Det er altid dejligt med friske forsyninger. Har for øvrigt lige været en tur i Ebeltoft (jeg holder normalt til i hovedstaqden) hvor vi så nogle af dine fine ting.

HanneC sagde ...

Det er lige hvad det er, Losarinas mor.

Forsyningslinierne må altid holdes åbne, det ved enhver militær-strateg og når der så også kommer foryninger igennem, så bli´r det ikke megt bedre, Anne D. Herligt at du kikkede forbi i Ebeltoft :-)

Ulla V. sagde ...

Jeg kan godt forstå, at der er mange givere der har lyst til at glæde dig.
Man giver oftest ikke til én som man ikke værdsætter meget, så jeg er sikker på, at det hele er din egen fortjeneste. :))

Karin sagde ...

Hvor er det bare et fantastisk kort! Wow! Det er lige før jeg er parat til at afgive en bestilling på det. Hvor stort er det? For stort til en pude? Eller hvad kunne du ellers forestille dig det ville være passende til?

HanneC sagde ...

Åh, tak Ulla for dine søde ord, dem værdætter jeg meget :-))

Danmarkskortet er for stort til en pude, men det kan nemt blive til en serie m 3 puder med hver sin kortdel på. Eller måske bliver det sat ind i et af de store tæpper, Karin.

Anonym sagde ...

Glæder mig til at se hvordan det ender :-)