lørdag den 1. august 2009

SommerlangsomDet er langsomheden der præger mig i disse dage for både sommersalg og guldbrylluppet skal fordøjes. Jeg har været ON i flere uger og nu trænger jeg til at være lidt OFF.

Så der bli´r ikke syet voldsomt meget. Til gengæld bli´r der ryddet lidt op, strikket på kopien, snakket med både den ene og den anden og klikket godt og grundigt rundt på nettet fx på etsy.

Stofferne her købte jeg på netop etsy - lige nu kan jeg ikke huske af hvem - og de er kommet helt fra Australien. Det er fede, dyre, håndtrykte stoffer med skønne, skønne motiver og er en del af nogle restepakker til trods alt rimelige priser.Citronskiverne her kan jeg rigtig godt lide, og de gule træer er heller ikke ved siden af. Men de allerbedste synes jeg nu, er de øverste med pletterne. Måske man skulle til foret og bestille noget af dem i metermål ?

5 kommentarer:

Hanne sagde ...

Whiii hvor er det bare lækre sager du der har fundet.
God langsom weekend:)

lis sagde ...

hold da op, det er bare i orden,farver og mønstre,det hele swinger bare. Kan du ikke prøve om du kan få Tulipaner og Tomater-logoet trykt der i stedet for? Det forrige forsøg var jo desværre ikke nogen helt stor succes.

Mette sagde ...

Jeg er helt og aldeles vild med de plettede stoffer. God arbejdslyst med kopien - husk nu at slappe lidt af.

Karin sagde ...

Lækre sager du har der.

HanneC sagde ...

Jeg er svært tilfreds med dem, Hanne.

Tjaeh, jeg er ikke sikker på at jeg ville kunne betale mig fra en gang håndtrykt TT stof, men vi e ri gang med at undersøge andre muligheder, Lis

De pletter er jeg så glad, for Mette - og jeg slapper af. Stol på det :-)

Enig, Karin enig :-)