torsdag den 27. august 2009

Emmas tæppeGennemprøvet og testet godkendt!

I maj fik Emma et skønt ”slægtskabstæppe” i konfirmationsgave, som Hanne havde kreeret. Jeg lovede dengang at vende tilbage med nogle billeder fra dagen … men vi er ikke så hurtige heroppe nordpå, derfor den sene reaktion .
Men til gengæld kan vi fortælle, at tæppet var i brug - inden sidste gæst havde forladt festen.
Da var Emma nemlig, at finde oppe på sit værelse under tæppet sammen med vores kat Zina. Tilfredse men trætte.

Siden er der blevet til mange hyggestunder under tæppet. Moderen ville gerne have skrevet, at det var sammen med den ene intellektuelle bog efter den anden… MEN det ville være at lyve…Emma roer meget – og efter en tur på fjorden, er der ikke noget skønnere end at komme hjem til tæppet, sækkestolen og tv-serier af tvivlsom karakter. Og så kan Emma jo passende sende en tanke til sine rødder, der måtte nøjes med nål og tråd, mens Emma både kan se ”Extreme Makeover” og ”Top Model”.

Ja, tæppet bliver brugt, kan tåle det, har den rette størrelse og look. Er blødt og krøllet … Her er Emma lokket til at posere sammen med det …Og familien har en ny bestilling på vej til Tulipaner og Tomater – denne gang er det en stak hvidt pudevår, vi gerne vil have anvendt til 2-3 sommerhustæpper.

Det er Emmas farmors initialer, både hendes pigenavn og giftenavn - der er på pudebetrækkene, men vi er lidt i tvivl, om det også er hende, der har broderet dem alle – da hun ligesom Emma syntes, der er andre og mere vigtige ting i livet!

Hilsen fra
Familien fra Nord

Åh, hvor blev jeg glad for billederne og historien om Emma og hendes tæppe. Billederne yder tæppet fuld retfærdighed og da Emma bor i det bollæsskeb, som lægger lokaler til Eftersommersalget, kan det være, jeg kan lokke hende til at vise det frem d. 26.

Tak Emma og Familien fra Nord :-)

3 kommentarer:

Hanne sagde ...

Hvor er det smukt.
Dejligt at konstatere at det også er i brug i praksis, og ikke henslæber tiden som pyntegenstand.

Kirsten sagde ...

Hvor blev det altså flot... og sikke mange smukke minder, der er i tæppet...

HanneC sagde ...

Tak Hanne, ting skal bruges ikke bare pynte :-)

Ja, det synes jeg også Kirsten. Jeg håber det vil følge Emma i lang tid.