søndag den 8. august 2010

Der er visse fordele...


... ved at have en mor, som har været folkeskolelærer i en menneskealder, og som stadig er lagerførende i noteshæfter af den fede, retro-agtige slags.

Så nu bor alle de gode ideer og de vidtløftige tanker omkring Tulipaner og tomater i dette grønne Esselte-hæfte anno 1970-ish og der bor de rigtig godt og meget trendy.

11 kommentarer:

Margith sagde ...

Husker dem rigtig godt .-)

Ole Ry sagde ...

FolkeskolelæreR

Tulipaner og tomater... sagde ...

Ja ikke, Margith.

Det kan gå for hurtigt selv for en DansklæreR , Ole :-)

Mette sagde ...

Jeg har en stak med brunt omslag og sider, der bestemt ikke helt hvide. Elsker de hæfter! God søndag.

Tulipaner og tomater... sagde ...

Jeg ville ønske stakken at stakken af hæfter var strøre end den er, Mette - og i meget lige måde.

Anne sagde ...

Åh ja, de kom i vakre farver, de kladdehæfter, jeg husker, at de turkise dér havde nogle lyserøde/pink søstre.

Jeg skriver også gerne i den slags hæfter, når jeg lægger planer, helst de kvadrerede, de passer bedst til min skriftstørrelse :-)

Tulipaner og tomater... sagde ...

Jeg tror også der var nolge gule, Anne, måske har de haft forskellige farver i forhold til blank, linier, tern, størrelse eller noget helt andet, Men skønne det er de. Og gid jeg havde en håndskrift der passede til noget som helst !

Anne sagde ...

De gule husker jeg, de var sådan "forsigtig-gule" på en blød måde :-)

Og jeg er sikker på, at du har ret i forhold til det med farverne, for hvordan skulle vi ellers kende forskel på alle de hæfter i kernelædertasken...

Katharina sagde ...

Hun må virkelig have købt stort ind af de hæfter - for de kan da ikke købes mere, hva'? Hun har nok været meget forudseende ift retro-bølgen ;)

Tulipaner og tomater... sagde ...

Nu si´r du godt nok kernelædertaske Anne :-))

Min mors skole endte med at vlive lukket, smatidig me dta hun gik på pension og da den skulle totalt-ryddes fik lærerne lov til at tage, hvad der ikke skulle bruges mere...Hun slææbte hjem af både lekikon, lærebøger, hæfter og andet godt - det er vi så ret glade for i familien.

Meliha Sakic sagde ...

Åh, hvor har jeg ledt efter lige netop sådan et kladdehæfte.
Jeg er regissør på Nørrebro Teater i København og har snart premiere på en forestilling hvor vi skal bruge 2 kladdehæfter der kunne være fra 70'erne eller 80'erne. De behøver ikke være ens, men må gerne være lidt støvede i farven. Kan nogen herinde mon hjælpe mig? Jeg udlodder 2 billetter til forestillingen Historien om Alt, der har modtaget en Reumert. Hvis du kan hjælpe, så skriv til mig på meliha@nbt.dk
Mvh,
Meliha Sakic
Nørrebro Teater