mandag den 2. august 2010

Hverdagen nærmer sig...

... og det gør ikke noget, for ferien har været god og batterierne er ladet op.

Heldigt nok, for der er lister med ting, som skal ordnes og gås i gang med og en af de ting var, at Pelse og jeg skulle have vores Post-it-regnskab gjort op. Du ved et regnskab af den slags, hvor man skriver det hele på en af de gule post-it-sedler og aftaler, at "det ordner vi næste gang vi ses"


Da vi var ovre det kedelige regnskab, kastede jeg mig på hovedet i den stooore kasse med Eva Rosenstand-broderigarn, som Pelse havde fået ind ad døren lige inden ferien. Fruen har simpelthen købt restlageret af dette fænomenale broderigarn og sælger det til spotpris. Min bunke er som altid farverig og den kunne sagtens have været endnu større :-)

Så, hvis du trænger til at få suppleret op med godt broderigarn til ca ½ pris, er det hos Pelse det foregår :-)

5 kommentarer:

Hanne sagde ...

Jeg iler!

Tulipaner og tomater... sagde ...

Nemlig :-)

Lea sagde ...

Kan jeg spørge dig om, hvordan du renser div. broderier? Er i tvivl om de kan tåle en tur i vaskemaskinen.

Tulipaner og tomater... sagde ...

Det komme rhelt an på hvoke kavlitet broderiet har, Lea. Stramajbroderie - som er broderet med uldgarn - vasker jeg aldrig, men de får en alvorlig tur på tørresnoren i rivende, ravende blæsevejr og derefter tager jeg stilling til, om jeg vil bruge dem.
Broderier broderet på hør eller bomuld får en tur i vaske maskinen på 40 grader, for hvis d eikke kan tåle det er de for sarte til at blive brugt, set med Tulipaner og tomater øjne. Hvis du har et broderi, du er særling næn over, så giv det en gang håndvask, men hvis farverne begynder at løbe, skal du blive ved med at skylle og skylle og skylle, til al overskudfarve er vasker ud, ellers breder det sig bare. God forbnøjelse :-)

Lea sagde ...

Tak, jeg venter på blæsevejret kommer forbi.