onsdag den 18. august 2010

Stramaj-noteringen


Tilførselen til Stramaj-centralen har i den forgangne sommer være god, faktisk rigtig god, så i lørdags-tørvejret satte jeg mig udenfor, for at befri dem for deres snærende rammer.

Broderiet som jeg kalder "Dilligencen kører ind foran en engelsk kro" er fyldt med dramatik, gode farver og ditto motiver - og så er det STORT. Da jeg havde bøvlet rundt med det og rammen var kommet af, drog jeg derfor et lettelsens suk, men ak, alt, alt for tidligt.


For en eller anden nævenyttig glarmester havde bestemt sig for at bruge et halvt års tildeling af kramper til at montere broderiet med. De er skudt ind i kanten af en plade af hård masonit, hvilket i sig selv er en bedrift og de ligger urimelig tæt.

Havde han ikke andet at lave den vinter eller hvad? Det kommer til at tage en krig at få de kramper ud, med mindre jeg tyr til de knapt så fine metoder, men ud kommer de, for broderiet skal bruges SNART.


Bagsiderne af de indrammede herligheder byder ofte på stempler eller tape med adresser på indrammeren. Nu drømmer jeg pludselig om tape med Tulipaner og tomater logo på. Åh, hvor det kunne være fint.

4 kommentarer:

Margith sagde ...

Ti hi det kender jeg godt, min mand har den opgave her i huset. Det bliver spændende og se hvad du får ud af det.
Tape lyder som noget du må have.
Knus.

Tulipaner og tomater... sagde ...

Gid min mand ville påtage sig dette hverv, Margith. Tapen tænker jeg over :-)

lis sagde ...

For det første: det var dog et fantastisk broderi,enig med Margith i at glæde sig til at se det som et TT-produkt - for det andet: meget kan man sige om konsekvent og måske overdreven brug af hæfteklammer og ,men rammemanden fra Ålborg har da formået at gøre indtryk på udvalgte personer i fremtiden med sin trendsættende tape, og det er trods alt ikke alle der opnår det

Tulipaner og tomater... sagde ...

Jeg LOVER, at der vil være sager på Eftersommersalget, som vil prydes med broderi-stumper fra dette broderi, Lis.
- og tape-insiprtion, DET har jeg fået.