torsdag den 26. august 2010

Så er jeg klar

... til at møde efteråret, iført mine nye lilla ørkenstøvler.
Jeg så dem for et par måneder siden her og har ledt efter dem højt og lavt. Nu er de endelig fundet, og de har fået hold-vandet-ude-spray, så jeg er klar til at danse ud i efterårsvejret på lette, fjedrende såler.


Underlægningsstoffet hedder noget så fornøjeligt som Fish Lips og er første del af den sending stof, jeg købte på messen. Det skal bruges til foer i nogle af Tulipaner og tomaters tasker, for taskefoer skal ikke nødvendigvis være ensfarvet og i en halvdårlig kvalitet. Slet ikke, hvis tasken er fra Tulipaner og tomater .-)

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tænk - sådan nogle havde jeg, da jeg var 13-14 år. Og det var altså i starten af 70'erne :-) Måske skulle jeg overveje at købe et par igen. De var skønne at gå i - og jeg er vild med farven ....

Hanne sagde ...

Hannefødder i andefødder, hvor fedt.
Men trods fede sko er det da noget griseri at trampe rundt på det totalt lækre stof;)))

Sister Bonde sagde ...

http://www.sisterbonde.dk/?p=9264

Tulipaner og tomater... sagde ...

Der var ørkenstøvler overalt i skobutikkerne i London, da vi var der i sommer, anonym - og jeg har også haft flere par i min 70´er gymnasietid.

Trampningen er indstillet, fru Hanne og skoene er bare de skønneste.

Tak - Sister Bonde

oklyous sagde ...

skønne sko- elsker farven:)
Jeg har overvejet at skaffe mig et par af eccos sko - de har nogen i alskens farver, og jeg elsker bare alt i farver:)

Tulipaner og tomater... sagde ...

Sisters in arms, oklyous, for jeg er også til farver og gerne masser af dem.

jette sagde ...

Jeg har også set de her og har også stor lyst til at købe dem. Jeg mener også, at jeg havde et par i 70'erne. Jeg kan faktisk ikke helt huske det. Til gengæld VED jeg, at jeg har et stykke Fish Lips, købt i Göteborg sidste år, til Nordisk QuilteTræf. En veninde og jeg skulle dele stoffer, men dette her måtte jeg godt få det hele af. :-) Jeg synes det er fantastisk!